Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen meghülyültem. Valaki könyörgöm segítsen! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Fél éve szakított velem a barátom. Azóta nem beszéltünk, de többször is láttuk egymást itt-ott. Ő szakított velem, mert kiszeretett belőlem,de én azóta még ugyanolyan szerelmes vagyok belé. Szerintem a problémákat meg lehetne oldani, és nekem egy célom van az életben, hogy őt visszakapjam. Mit tegyek?
Egyébként határoztatlan fiú, és tényleg a kapcsolat
közben iszonyatosan szeretett! Ezt nem csak kitaláltam,
tényleg.Kíméljetek az úgysincs esélyed válaszoktól, aki így gondolja, azt megértem, de ha valaki volt már iszonyatosan szerelemes, az tudja miről beszélek. Hogyan szerezzem őt vissza?
2011. máj. 19. 19:32
11/19 anonim válasza:
Nem biztos, hogy minden veszve van, azt írtad, hogy nem kezdeményező típus. Ha fél éve szakított veled és azóta nem beszéltetek, lehet, hogy azt hiszi, hogy megsértődtél. Beszéljetek a dologról, ha nem akarja, kiderül.
12/19 anonim válasza:
én is ebben a helyzetbe vagyok. mi 1 évet jártunk, 3 hónapja szakítottunk. bár már 1 hete szakítottunk, amikor randizgattam egy sráccal akivel még nagyon a kapcsolatunk elején megcsaltam. teljesen kiakadt, azóta nem beszél velem. bár akkor még nagyon szeretett, amikor megsértődött. nem tudom, most hogy érez... én még mindig, sőt jobban szeretem. de szerintem kilátástalan... írj neki egy levelet, de ne azt hogy "jajjj szeretlek és vissza akarlak kapni", hanem hogy megbántad, amit tettél, és szeretnéd jóvátenni, ill. hogy haverok legyetek. esetleg beülhetnétek vhová dumálni, szigorúan csak barátilag. ha ezek után is leszar, akkor tényleg nincs esély...
13/19 anonim válasza:
szia! Őszintén sajnállak, én is hasonló helyzetben vagyok, viszont a legjobbnak azt tartom, h elfelejtsem őt minél hamarabb, elmondom miért: amíg együtt voltunk fülig szerelmes volt belém, az elején sokkal jobban szeretett mint én őt. Aztán persze volt 2-3 honap amikor rendkivül boldogak voltunk, de a végén láttam rajta h elmúlt, és ő szakított velem. Nem látom értelmét annak h most teperjek a kegyeiért, erről szólt járásunk utolsó másfél hónapja, de nem jött össze. Igazából csak azért mondtam h ok a szakitásra mert láttam h én már nem teszem boldoggá, s annyira szeretem h inkább elengedem. Persze én itt vagyok még sokáig ha mégis vissza akarna jönni, de addig is szerencsére van ami lekössön (tanulás), igy probálom elfelejteni, még akkor is ha ez borzalmasan nehéz. Kivánom a legjobbakat Neked! :-)
14/19 anonim válasza:
próbáltál már beszélni vele erről? van másik barátnője?
15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Még egyáltalán nem beszéltem vele, de ha látom, ugyanazt a "fényt" látom a szemében, mint az elején. Egyébként még fiatalok vagyunk nagyon, viszont tényleg iszonyatosan szeretem őt, és ő is ugyanígy volt velem. Igazából a kapcsolat végén sok volt a veszekedés, kevés a találkozás, és a kapcsolat rossz lett, ami miatt elbizonytalanodott az érzéseiben. Azt sosem mondta, hogy nem szeret, annyit, hogy nem hiányzok már neki olyan hihetetlenül, mint az elején. De a szakítás egy levélben történt, nem mert elém állni. Ezért mikor látom, úgy érzem, még szeret, csak nagyon összezavarodott talán, ami fiatal fiúknál nem is ritka gondolom. Csak segítséget szeretnék kérni, hogy mit tanácsolnátok. (a kapcsolat során már a közös jövőnkről ábrándoztunk,és tényleg nagyon szeretett). Kérlek ne oltastok, szidjatok! Tényleg kilátástalan helyzetben vagyok, azért keveredtem erre az oldalra.
2011. máj. 21. 20:34
16/19 A kérdező kommentje:
egyébként nincs barátnője
2011. máj. 21. 20:35
17/19 anonim válasza:
szoval, már irtam egy választ, de ha megteheted, és tényleg látod értelmét, beszéljetek!!! Gyönyörű idő van, menjetek el sétálni s beszéljétek meg h mi is van / legyen köztetek. Nekem sajnos már nincs lehetőségem beszélni vele, de ha lenne mindenképp ezt tenném!!! Lehet h megbánta a szakitást, viszont nem mer ő kezdeményezni újra...egy beszélgetés igazán nem kerül semmibe, s bármi is történjen, mindenképp jobb mint ez a bizonytalanság / reménytelenség amiben úgy látom most vagy. És tényleg szorítok Nektek!!!!:D
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!! :)
2011. máj. 23. 19:05
19/19 A kérdező kommentje:
Amúgy megkérdezhetem, kedves utolsó válaszoló, hogy te miért nem beszélhetsz vele? Miért nincs rá lehetőséged?
2011. máj. 23. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!