Miért csinálja ezt velem, tehetnék még valamit, hogy rendbe hozzam? L20
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán tetszik meg valaki, tavaly szeptemberben ismertem meg valakit az egyetemen. Sajnos elrontottam, mert egy hónap ismerettség után lefeküdtem vele. Tudom, ezzel igencsak elszúrtam mindent, nem sokat jelentek neki. Az után többször együtt voltunk. Nem rég bevallottam neki, hogy szeretem.Nem is igazán reagált rá:( Nem régen küldtem neki egy síma sms t semmi zaklató szöveg. Vissza sem ír.Nem értem, hogy lehet valaki ennyire bunkó?2014. jan. 6. 19:44
1/3 anonim válasza:
sajna mellé lőttél
hagyd a pasit ,mert csak skalpot akart............
2/3 anonim válasza:
Nem érdemel meg téged! Csúnya gonosz fiú!
3/3 anonim válasza:
Ha nen fekszel le vele, akkor is ez lett volna, max lefeküdt volna mással is melletted.
1 hónap bőven elég. Nálam még sok is.
Itt a szex nem osztott, nem szorzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!