Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a férjem jobban keres, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mit tehetnék, hogy újra rendbe tegyük?
Úgy fél éve kezdődött, akkor jelentősen megemelték a fizetését. Addig közös kasszán voltunk, onnantól minden fillérrel elszámoltatott. Akkor telt be a pohár, amikor megkérdezte az áruház közepén hogy miért a drága tampont veszem, miért nem a legolcsóbbat. Következő hónaptól külön kasszán voltunk (bár én ebben nem hiszek, számomra a házasságban minden közös). De a bevásárlásokat így is én intéztem. Ekkor azt csinálta, hogy ami szerinte felesleges, azokat nem fizette ki. Ilyen volt pl: gyümölcs, zöldség, csirkemell, tej. 2 gyerekünk van, az ő ruhájukat is csak én fizetem már, mert szerinte minden felesleges.
Én keresek 190et, lényegében ebből élünk. Ő kap 480at, ebből 450et félrerak magának.
Szerintetek is sokat várok tőle? Hogyan beszéljek vele?
Én egy kicsit keményebben szólalnék fel ellene már a 3. esetnél nem kellett volna hagynod,hogy mindent te fizess.
Ez már smucigság, a legrosszabb fajtából... Vidd el szakemberhez. Vagy beszélj vele de én ezt nem hagynám.
Tegyen félre magának nem arról van szó de azért határon belül. Ha már családja van....
Tehát ha jól értelmezem a drága urad 30ft.ért megkap mindent?Meleg kaja,tiszta ruha,nő,gyerekek?És még ő mondja meg,h.milyen tampont vegyél a 190ezredből???Én is megemlíteném a gyerektartást,de ilyen fizu mellett még az asszonytartást is!!!
Vagy!Rakj le az asztalra te is 30ezret(bár nincs a fizuhoz képest arányban)Megnézném a pofáját,erre mit lép a menő!
Ez így nagyon nem jó!
Az a baj, hogy amit elsőre gondoltam hogy javaslok neked (írd össze a kiadásokat és mutasd meg neki mennyire nem száll be) nem fog bejönni. Szerintem ne kapjon a csirkemellből, azt a 30 ezret amit ő kap arra költsd, hogy neki az olcsóbb wc papírt parizert nem pedig csirkemell sonkát veszed. Mindenből az olcsóbbat, rossz minőségűt. Megmondod neki, hogy a hűtőben az az ő részlege. Ha nem tetszik neki (nem fog) akkor meg tudod beszélni vele. Mondjuk nálam ez a viselkedés előfordulhat hogy válóok lenne. Elvégre azért házasodtunk össze mert szeretjük egymást, és bízunk a másikban nem?
Látom,nem csak nekem durrant el az agyam!
Jönnek a válaszok dögivel.
Koszos ruhája marad koszos,kaja csak magadra meg a gyerköcökre,lábakat este szorosan össze!
Valami nem tetszik keressen albérletet,dea keresőbe ne 30ezret írjon mert olyat nem fog találni!
Jó nagy görény a férjed mit ne mondjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!