Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amióta a férjem jobban keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta a férjem jobban keres, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mit tehetnék, hogy újra rendbe tegyük?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve kezdődött, akkor jelentősen megemelték a fizetését. Addig közös kasszán voltunk, onnantól minden fillérrel elszámoltatott. Akkor telt be a pohár, amikor megkérdezte az áruház közepén hogy miért a drága tampont veszem, miért nem a legolcsóbbat. Következő hónaptól külön kasszán voltunk (bár én ebben nem hiszek, számomra a házasságban minden közös). De a bevásárlásokat így is én intéztem. Ekkor azt csinálta, hogy ami szerinte felesleges, azokat nem fizette ki. Ilyen volt pl: gyümölcs, zöldség, csirkemell, tej. 2 gyerekünk van, az ő ruhájukat is csak én fizetem már, mert szerinte minden felesleges.

Én keresek 190et, lényegében ebből élünk. Ő kap 480at, ebből 450et félrerak magának.

Szerintetek is sokat várok tőle? Hogyan beszéljek vele?

2013. nov. 18. 18:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%
Ha felesleges a csirkemell, akkor gondolom ő nem is evett belőle.
2013. nov. 18. 18:32
 2/36 anonim ***** válasza:
99%
Esetleg pendítsd meg neki, hogy ha gyerektartásra kerül a sor, rosszabbul fog járni...
2013. nov. 18. 18:37
 3/36 anonim ***** válasza:
98%
A gyerektartás felvetése jó ötlet...Többet inkább nem írok, komolyan eldurrant az agyam, hogy lehet valaki ekkora görény?!
2013. nov. 18. 18:40
 4/36 anonim ***** válasza:
98%
Leülnék vele komolyan beszélgetni, elmondanám, hogy én mekkora változást látok a viselkedésében. Megkérdezném van-e bármi oka rá, hogy így viselkedik velem és ne bízzon bennem? Ha a beszélgetés sem használna, megmondanám, hogy én így nem tudok vele együtt élni, mert ez így nem egy normális házasság. Elvinném a két gyereket, adnék neki időt, hogy elgondolkodjon. utánunk jöljön és megpróbáljon változtatni a viselkedésén, ha nem történne semmi, beadnám a válást...
2013. nov. 18. 18:42
 5/36 anonim ***** válasza:
98%
De valóban, akkor ő teljesen vásároljon külön magának, te még egy palack vizet se vegyél neki, legyen külön részetek a hűtőben stb., és természetesen csak magadra főzz meg a gyerekekre. Kíváncsi vagyok, ezt is korrektnek fogja-e tartani.
 6/36 anonim ***** válasza:
98%

Én egy kicsit keményebben szólalnék fel ellene már a 3. esetnél nem kellett volna hagynod,hogy mindent te fizess.

Ez már smucigság, a legrosszabb fajtából... Vidd el szakemberhez. Vagy beszélj vele de én ezt nem hagynám.

Tegyen félre magának nem arról van szó de azért határon belül. Ha már családja van....

7/36 anonim ***** válasza:
87%

Tehát ha jól értelmezem a drága urad 30ft.ért megkap mindent?Meleg kaja,tiszta ruha,nő,gyerekek?És még ő mondja meg,h.milyen tampont vegyél a 190ezredből???Én is megemlíteném a gyerektartást,de ilyen fizu mellett még az asszonytartást is!!!

Vagy!Rakj le az asztalra te is 30ezret(bár nincs a fizuhoz képest arányban)Megnézném a pofáját,erre mit lép a menő!

2013. nov. 18. 18:44
 8/36 anonim ***** válasza:
90%

Ez így nagyon nem jó!

Az a baj, hogy amit elsőre gondoltam hogy javaslok neked (írd össze a kiadásokat és mutasd meg neki mennyire nem száll be) nem fog bejönni. Szerintem ne kapjon a csirkemellből, azt a 30 ezret amit ő kap arra költsd, hogy neki az olcsóbb wc papírt parizert nem pedig csirkemell sonkát veszed. Mindenből az olcsóbbat, rossz minőségűt. Megmondod neki, hogy a hűtőben az az ő részlege. Ha nem tetszik neki (nem fog) akkor meg tudod beszélni vele. Mondjuk nálam ez a viselkedés előfordulhat hogy válóok lenne. Elvégre azért házasodtunk össze mert szeretjük egymást, és bízunk a másikban nem?

2013. nov. 18. 18:45
 9/36 anonim ***** válasza:
97%
Ha felesleges a hús, a gyümölcs és a tej, akkor lehet mást enni, már mint az apukának. Megáll az eszem. Egyébként ő vajon mire (v kire) költi a 450ezret? Tudod mit, a saját fizudból neki már ne jusson kaja, ruha, azt csak a gyerekekre és magadra költsd.
2013. nov. 18. 18:49
 10/36 anonim ***** válasza:
93%

Látom,nem csak nekem durrant el az agyam!

Jönnek a válaszok dögivel.

Koszos ruhája marad koszos,kaja csak magadra meg a gyerköcökre,lábakat este szorosan össze!

Valami nem tetszik keressen albérletet,dea keresőbe ne 30ezret írjon mert olyat nem fog találni!

Jó nagy görény a férjed mit ne mondjak!

2013. nov. 18. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!