Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a férjem jobban keres, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mit tehetnék, hogy újra rendbe tegyük?
Úgy fél éve kezdődött, akkor jelentősen megemelték a fizetését. Addig közös kasszán voltunk, onnantól minden fillérrel elszámoltatott. Akkor telt be a pohár, amikor megkérdezte az áruház közepén hogy miért a drága tampont veszem, miért nem a legolcsóbbat. Következő hónaptól külön kasszán voltunk (bár én ebben nem hiszek, számomra a házasságban minden közös). De a bevásárlásokat így is én intéztem. Ekkor azt csinálta, hogy ami szerinte felesleges, azokat nem fizette ki. Ilyen volt pl: gyümölcs, zöldség, csirkemell, tej. 2 gyerekünk van, az ő ruhájukat is csak én fizetem már, mert szerinte minden felesleges.
Én keresek 190et, lényegében ebből élünk. Ő kap 480at, ebből 450et félrerak magának.
Szerintetek is sokat várok tőle? Hogyan beszéljek vele?
Kérdező, a válasz: egyedül semmit nem tehetsz. Hacsak nem tudod elérni, hogy kirúgják a férjed. Akármibe lefogadom, hogy ha munkanélküli lenne, nem lenne ekkora mellénye.
Egyébként a többieknek igazuk van, ez egy tahó, én nem gondolkodnék vele többé közös jövőben. Viszont lépnék, mielőtt megveszi a nyaralót, hiszen amit magának félrerak, váláskor feleződik...
A válást könnyű ajánlgani, ha más fogja átélni... A gyerekekről nem is beszélve.
Válás csak akkor opció, ha már megmenthetetlen a házasság.
Ki kéne deríteni, tényleg van-e szeretője. Magánnyomozó esetleg?
Mindenképpen beszélned kell vele, am ifontos lenne, ,hogy miért változott így meg a viselkedése? Miért nem szán annyit rátok időt/pénzt? Ekkora fizetésekkel élhetnétek mint marci hevesen. (ez a baj a világgal, hogy az emberek hajtanak a pénzért hogy boldogabbak legyenek mindenük meg legyen, és tönkrevág mindent :( )
Esetleg megromlott a házasélet is? Hogy viszonyultok egymáshoz? Mondjátok még egymásnak hogy "szeretlek", "hiányzol" hasonló dolgokat? Nem lehet, hoyg esetleg van vkije? belelátsz a pénzügyeibe? megtakarítások, bankszámlák? Te is aakrod azt a nyaralót? mert házasok vagytok, nem teljesen úgy van az, hogy ő most nem ad a közösbe csak minimálisat, hogy megvehesse. Akkor vegye meg 1 év múlva,, de próbáljon meg úgy élni mellettetek hogy ebből senkinek ne legyen hátránya.
Rossz hírem van >> a házasság alatt szerzett vagyon közös (kivéve az ajándék és az örökség)
amúgy válás esetén 190k + csp 2 gyerekre + gyt (2 gyerek után 40%, de 100-120k-t simán leakaszthatsz) + minden közös vagyon fele
azaz több, mint 300k 3 emberre, és nyugalom...
Otthagynám a francba, egy szemét patkány a férjed.
A gyerektartás min. 96 ezer lenne, én nem csak ajánlgatom a válást, magam is átéltem, de többre mész nélküle mint egy ilyen emberrel....Simán megélnétek nélküle ohne stressz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!