Másfél évtizedes élettársi kapcsolatunk megromlott, ha elhagyom az élettársam, a gyerekek (14 és 15 évesek) után ugyanúgy fizetnem kell gyerektartást, mintha házasságból lépnék ki, igaz? Az anyjukkal maradnának.
Azt a fene nagy rosszindulatot a részetekről utolsó 3 (főleg utolsó 2) válaszoló! Sajnállak benneteket a gondolkodásmódotokért! Nem csodálom, hogy otthon vagytok a témában, mindent elárul, hogy egyből ítélkeztek, minősítetek. Inkább ne pazaroltátok volna a drága időtöket a válaszadással!
Bosszúból kicselezni, meg kiönteni? Jézusom, honnan jöttetek ti? Ha nem lennétek ilyen megkeseredettek, ha nem csak a rosszat látnátok meg a világból, akkor feltűnt volna, hogy csak megerősítést kértem, ugyanis ott a kérdésem végén, hogy "ugyanúgy fizetnem kell..., IGAZ?"
Egyébként köszönöm nektek is,csak éppen nem volt hasznos.
ha szeretnéd támogatni a gyerekeket mindettől függetlenül, akkor nem érdekelne, h jog szerint kötelezhető vagy-e rá vagy nem, mert így is úgy is adnál, a törvény kényszerítő ereje nélkül is. és fel sem tetted volna a kérdést. ne álszenteskedj, attól, h most felháborodsz és engem mocskolsz, még nagyon átlátszó a viselkedésed. persze a legjobb védekezés a támadás. amúgy annyira vagyok otthon a témában, h nem vagyok házas (sem elvált :-)) és nincs gyerekem. de te nyilván mindent tudsz rólam és arról, mit miért mondok.
aki itt kérdést ír ki, az megkapja a válasz mellé mások véleményét. szokd meg. felnőtt ember vagy miért kell emiatt nyígni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!