Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amióta a férjem jobban keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta a férjem jobban keres, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mit tehetnék, hogy újra rendbe tegyük?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve kezdődött, akkor jelentősen megemelték a fizetését. Addig közös kasszán voltunk, onnantól minden fillérrel elszámoltatott. Akkor telt be a pohár, amikor megkérdezte az áruház közepén hogy miért a drága tampont veszem, miért nem a legolcsóbbat. Következő hónaptól külön kasszán voltunk (bár én ebben nem hiszek, számomra a házasságban minden közös). De a bevásárlásokat így is én intéztem. Ekkor azt csinálta, hogy ami szerinte felesleges, azokat nem fizette ki. Ilyen volt pl: gyümölcs, zöldség, csirkemell, tej. 2 gyerekünk van, az ő ruhájukat is csak én fizetem már, mert szerinte minden felesleges.

Én keresek 190et, lényegében ebből élünk. Ő kap 480at, ebből 450et félrerak magának.

Szerintetek is sokat várok tőle? Hogyan beszéljek vele?

2013. nov. 18. 18:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%

Azt is beszéljétek meg, hogy mire kell neki azt a sok pénzt félretenni.

Mire gyűjt? Autó? Ház? Másik ház? Másik asszony?

Megvan az eddig félretett pénz?

Mutassa meg, hitelt érdemlően.

Messzire vezet ez még!...

2013. nov. 18. 18:51
 12/36 anonim ***** válasza:
97%

jólvan, de ha a családja elől ilyen durván spájzolja a pénzét, akkor főzzön is magára, meg mossa ki a saját szaros gatyáit, meg tartsa rendben a saját életterét...

hogy lehet valaki ekkora paraszt? te meg miért tűröd el?

2013. nov. 18. 18:59
 13/36 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy havi 30ból nem jön ki az ő kajája. Az volt a válasza, hogy eddig ő tartott el minket, most rajtam a sor.

A gyereknevelésből kiveszi a részét, a házimunkából kevésbé.

Azt mondja, balatoni nyaralóra gyűjt.

2013. nov. 18. 19:00
 14/36 anonim ***** válasza:
97%
Hát kicsit későn derült ki, hogy ekkora gyökér egy ember... A gyerek ruhája meg a kaják aztán krvára feleslegesek... pff
2013. nov. 18. 19:04
 15/36 anonim ***** válasza:
97%
Közös kassza és eltartás az nem ugyanaz, illetve nem hiszem hogy el kellett tartani ha 190 a fizetésed. A GYED-ed is magas lehetett szóval eltartásról szó se volt. Bocs, hogy ezt mondom, de patkányként viselkedik.
2013. nov. 18. 19:04
 16/36 anonim ***** válasza:
98%

A férjed egy utolsó surmó paraszt!

Ő 30 ezerből akar megélni, mikor családja van?

Említsd meg neki, ha válásra kerül a sor, akkor csak a gyerektartás lesz ennyi, ilyen fizu mellett, és a félretett havi 450 ezre pedig közös vagyon.

Mindenkinek lehet egyszer fent, egyszer lent, és a te fizetésed sem olyan vészesen alacsony, hogy ne tudj egyedül is boldogulni.

Én mélységesen kiábrándulnék egy ilyen "férfiből".

2013. nov. 18. 19:05
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

Magának gyűjt vesz egy lakást és utána szépen a szeretőjével lelép.

Esetleg kérdezd meg, hogy ez-e a terve, mert úgy tűnik vmi nincs rendben.

2013. nov. 18. 19:05
 18/36 anonim ***** válasza:
92%
Hagyd el.Ez az ember nem szeret téged.
2013. nov. 18. 19:08
 19/36 anonim ***** válasza:
96%

Ne hagyd, hogy lehúzzon, főleg azért, mert a gyerekekre is gondolnod kell!!! Szülőkhöz nem tudsz esetleg menni?

Vagy kezdj el számolgatni, hogy két gyerekkel albérletben hogy jönnél ki, a gyerektartással együtt.

Na nem azt mondom, hogy most rögtön pakolj, de kezdj el tervezgetni, a te helyzetedben ez nem felesleges, sajnos.

2013. nov. 18. 19:10
 20/36 anonim ***** válasza:
59%
Az én férjem hosszú ideig volt munkanélküli én kb 210.000 Ft körül kerestem, aztán ő is hasonlóképpen mint a kérdező férje kb 520.000 Ft körül keres Ausztriában, továbbra is én fizetek mindent ő pedig most, hogy jobban megy neki elkezdett belőle másokat támogatni, hiszen a biztos hátország továbbra is megvan :-\ ...
2013. nov. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!