Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a férjem jobban keres, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mit tehetnék, hogy újra rendbe tegyük?
Úgy fél éve kezdődött, akkor jelentősen megemelték a fizetését. Addig közös kasszán voltunk, onnantól minden fillérrel elszámoltatott. Akkor telt be a pohár, amikor megkérdezte az áruház közepén hogy miért a drága tampont veszem, miért nem a legolcsóbbat. Következő hónaptól külön kasszán voltunk (bár én ebben nem hiszek, számomra a házasságban minden közös). De a bevásárlásokat így is én intéztem. Ekkor azt csinálta, hogy ami szerinte felesleges, azokat nem fizette ki. Ilyen volt pl: gyümölcs, zöldség, csirkemell, tej. 2 gyerekünk van, az ő ruhájukat is csak én fizetem már, mert szerinte minden felesleges.
Én keresek 190et, lényegében ebből élünk. Ő kap 480at, ebből 450et félrerak magának.
Szerintetek is sokat várok tőle? Hogyan beszéljek vele?
Utolsó: 2 lurkóra nettó 480k-ból több gyt-t kapna, mint 96k
inkább 120k körül, de 140 sem lehetetlen
Én ott hagynám... Hogy van képe, a gyerekek ruháit is veled fizettetni? :O hát nem hittem ,hogy ilyen is van... :( és Ő nem eszik??? Óóóó! ilyen emberek... :/
DE!
Nem tudsz róla, hogy valamire félre szeretne tenni? (autóra, házra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!