Ha lerázott egy fiú ilyen érthetetlen módon, mit is tehetnék?
Figyelt kérdés
Szimpatikus fiú, de a leveleiben éreztem, hogy nincs helyén az önbizalomhiánya. Szívesen beszélgettem vele, és továbbra is szeretnék, de az utolsó levelében azt írta, látszik, hogy nem is érdeklem és untat engem, úgyhogy fejezzük be a beszélgetést. Erről szó sincs, és nem úgy írtam neki, mint aki csak unalmában válaszolgat. Mit írjak neki, amivel meggyőzöm? Azóta írtam neki kétszer, de nem hajlandó visszaírni! Pedig tuti, hogy látta a leveleket.2014. jan. 7. 14:59
1/4 anonim válasza:
Talán mert nincs önbizalma. Egy pasi, akinek van önbizalma, abban fel sem merül hogy untatja a nőt. Nyilván már rájött hogy neked sem közömbös.
Attól hogy megjátsza a Janit, még lehet nyuszi. Ne kaparj érte, várd meg míg reagál. Csigavér. :)
27/f
2/4 anonim válasza:
Én is hasonlót érzek annál a lánynál akivel beszélni szoktam. Az okát is pontosan tudom. Ő szinte sosem ír nekem. Mindig én kezdem és a beszélgetés sem valami gördülékeny vele, bár van amikor egész jó. Szóban is hasonló a helyzet mint írásban. Felvetettem neki párszor, hogy nyugodtan mondja meg, ha nem érdekli az én próbálkozásom, de azt mondta mindig, hogy szó szincs erről. Én nem is hagytam abba, csak ritkábban írok. Ha nem tetszik neki majd szól, ha nem akkor meg nem.
3/4 Költőnő? válasza:
rossz napja volt, félreértett vmit és most duzzog.
Ha megírtad neki, h nálad korántsem ez a helyzet várj.
Ha lehiggad, válaszol, ha meg tovább duzzog, pukkadjon meg :)
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ő már feladta.
... vagy csak egy béna próbálkozás a te hozzáállásod felderítésére. Nyilván, ha még akarsz vele beszélni elmondod, hogy "nem untat, sőt" és ezzel már le is vagy "ellenőrizve" :D
Ha nem ír vissza, akkor hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!