Én miért nem tudok magamba bolondítani a külsőm miatt lányokat, ha sok hozzám hasonló, külsőre egyáltalán nem nagy szám fiúnak meg simán van barátnője?
Azért érdekes. Majd egy éve, egy nálad jóval elkeseredettebb fiú, szinte már a lányokat gyalázva írt kérdést ide ki. Elküldtem még oda is, ahova nem járt még madár se.
Most ez a fiú udvarol nekem :P
Most nem olvasom el,mert tudom a választ.
Azok a külsőre hozzád hasonló fiúk,nem más külsejét nézik és kérdik,hogy akkor nekik miért nem,hanem magukkal törődnek.
Énnekem a külső nem mond semmit. Arra hiába is vársz, hogy "rád izguljanak" kép alapján.
Hogyan próbálod Magadba bolondítani őket?
szerintem a tizenéves lányok kb. majdnem mindenkire rámondják, hogy ronda. nem kell velük törődni, majd felnőnek, és normálisabbak lesznek.
bízzál magadban, és normális lányokat keress. mert megsúgom, normális lány a tényleg ronda fiúra sem mondja, hogy ronda, mert nem akar senkit megbántani.
Lehet hogy segítene egy kis változás. Újitsd fel a ruha tárad, járj el többet otthonról a haverokal. Vegyel fel egy másik stilust a depizés helyet. Lenyel kedvesebb, vicceseb a lányokal. Általában szeretnek a lanyok nevetni, mert azt a feszülstéget felbontja benük és etöl jó fej leszel akivel el lehet csak úgy lenni szeretne a tarsasagodban lenni meg stb...
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!