Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem vagyok az az igazi jokepu...

Nem vagyok az az igazi jokepu gyerek igy hogy lesz baratnom?

Figyelt kérdés

Szerintem atlagos kinezetem van viszont meg sosern volt baratnom. Lehet sot biztos hogy az en hibam eddig nem probalkoztam senkinel ugy istenigazabol. Mostmar probalkozni szeretnek viszont nem igazan veszem eszre hogy erdeklodne utanam vagy barmi jelet kapnek akar egy lanytol is. Nem igazan van lany ismerosom sem aki bemutatna ennek annak szoval igy nehez. Lenne valami tanacsotok?

18/F

2014. márc. 20. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Legyél páva.
2014. márc. 20. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
18 éves vagy. Még az életed negyedénél sem jársz, kölyök. Hová sietsz? Miért hiszed, hogy egy nővel az oldaladon jobb lesz az életed? Nem elég megkapni valakit, meg is kell tudni tartani.
2014. márc. 20. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Hype kell neked öcsém!
2014. márc. 20. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Micsoda? :D

Egyebkent tudom hogy van idom meg de mostmar elegge maganyosnak erzem magam ahoz hogy egyedul maradjak tovabbra is. :/

2014. márc. 20. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd, lesz. De mindenkinek más az ízlése, lehet hogy valakinek te vagy Nagy Ő, csak nem tudsz róla.
2014. márc. 20. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Hat jo persze csak nekem kell tennem erte. Aztan ha senkit nem ismerek ugy nem tudom hogy kellene. Utcan meg mivel nem vagyok tul helyes igy eselytelennek erzem a dolgot...

Szoval otlet? :)

2014. márc. 20. 18:41
 7/8 anonim válasza:
Öltözködj divatosabban, és ne ilyen páwa swag yolo, hanem tényleg ilyen jó stilus:) Ha beszélgetsz egy lánnyal valahol majd, ne legyél görcsös legyél természetes, de ha nincs olyan társaságod, járj el ide-oda és majd úgyis lesz valaki:)
2014. márc. 20. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogsz jobban kelleni alányok, ha próbálkozol, akkor sem. Saját ismerősöm példája: 21 évesen kezdett el csajozni, ahogy most te tervezed, ő sem kezdeményezett azelőtt egy lánynál sem. Aztán végül tényleg elkezdett csajozni, vagy legalábbis megpróbálta... Egy csomó lány kicsúfolta, megalázta, rondának tartották, szegény nagy nehezene smárolt egy-két ronda lánnyal és kész, nem sok sikere lett a lányoknál tudomásom szerint azóta sem.
2014. márc. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!