Nem akarunk összeköltözni, kell a függetlenség (2-2) gyerek. Lehet ez "igazi" kapcsolat?
A szomszédom meg a barátnöje élnek így már 15 éve boldolgan, mert egyiknek sem kellett feladnia a megszokott rendszerét, mindenki a saját lakásában úgy él, ahogy neki jó és megszokta. Nincs vita a kiadásokról, a házimunka elvégzéséröl, a "furcsa" szokásokról, ami a másiknak zavaró lehet, stb.
Idöközben a gyerekeik felnöttek, különköltöztek, de ök ketten még mindig megtartották a saját függetlenségüket.
Most - amíóta nincsenek ott a gyerekek - sokszor az egyik vagy másik lakásban vannak hetekig, de ha aztán valakinek szüksége van az egyedüllétre, akkor hazamegy a sajátjába.
Persze ehhez az is szükséges, hogy elötte tisztázzák, hogy mi NEM fér bele ebbe a rendszerbe, pl. a megcsalás.
Ha nektek így jó, akkor maradjatok emellett, és idövel meglátjátok - vagy marad így, vagy megjön az igényetek az összeköltözésre. Minden jót a továbbiakban is.
szerintem ez badarság utolsó....és miért ne működhetne? ha mindkét félnek megfelel és boldog így, akkor igenis működhet...sőt...ha nektek így jó akkor csináljátok így:)
sok boldogságot!
Az álboldogság, és a magunkat hű de felvilágosultnak játszó emberek, silány unaloműzőnek való kapcsolatbeállítása és a valódi, mély, érzelmeken alapuló kapcsolat közötti különbséget zongorázni lehet.
A kérdezőnél az előbbi van, de érzés nincs. Bármennyire is ezt akarja kifelé mutatni.
Nekem biztosan nem működne a mingli életmód, egy párkapcsolatban kell az együtt élés, a közös délutánok, nem csak az, hogy időnként találkozgatni itt vagy ott.
Mióta vagytok így együtt?
Valódiak az érzések, szeretem, és úgy érzem ő is engem. De tudom hogy nem túl szokványos, ezért sem tudom mi lesz hosszú távon. Jo volt olyan példát olvasni ahol működik. Minden kapcsolatomban kellett amúgy a távollét néha, ilyen beállítottságú vagyok, szóval lehet hogy fog ez így működni
2 éve vagyunk együtt
A 3; 5; 6; 9; válaszolóval nem rdemes foglalkozni, mert egy begyepesedett valaki, aki csak sablonokban tud gondolkodni, és nem tudja elképzeni, hogy nem minden ember egyforma.
HA mindkettötöknek jó, akkor müködhet akármeddig, ha valamelyikötöknek kevés lesz idövel, akkor meg találtok más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!