Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet barátnőm?

Miért nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

A szüleim ilyen téren miért korlátoznak?

Ha megtudják hogy van egy lány akivel már közel kerültünk egymáshoz akkor már egyből azt mondják,hogyha nem fejezem be az ismerekedést akkor szobafogságot kapok és mindent elvesznek tőlem(telefon,laptop,tab,stb..)

És mindig azt mondják hogy én még ”kicsi” vagyok ahhoz hogy barátnőm legyen és hogy szexuálisan joguk van korlátozni.

Mit tehetnék? Mert szerintem azért ez már nem normális dolog. Ha lesz egy olyan barátnőm akivel már több ideje együtt vagyunk akkor úgyis használunk majd óvszert meg minden. Én sem akarok egyből apa lenni. De nem értem miért korlátoznak ennyire.Valaki adna valami tanácsot?

17/F.

2014. márc. 5. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Tőlük még nem kérdezted?
2014. márc. 5. 16:52
 2/8 anonim válasza:
43%
mi az hogy szoba fogsag 17 evesen mert kozel kerulsz egy lanyhoz? varj egy evet azt huzz el onnan, legalabb is en azt tennem
2014. márc. 5. 16:56
 3/8 anonim válasza:
45%
Inkább örülhetnének hogy a lányok érdekelnek és nem a fiuk!Ez nem normális viselkedés az biztos az ő részükről!
2014. márc. 5. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Szólj be nekik hogy okés, akkor innentől fiúkkal fogsz ismerkedni. Egyből meggondolják magukat :D
2014. márc. 5. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
lehet, hogy annak örülnek majd:))
2014. márc. 5. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Ne foglalkozz velük, titkold előttük, ismekedj, barátnőzz. Ha lesz barátnőd, egyszer hozd fel vagy ha kérdez a szülőkről, akkor, mondd neki a fentieket, szerintem meg fogják a lányok érteni. 17 évesen korban még nem vagy felnőtt, talán érett sem egy komoly kapcsolathoz, de mindenképpen érett, hogy barátnőd legyen. Ja és a szüleid idióták, ebben a korban ezt nem tilthatják, főleg ilyen gyerekes szobafogsággal.
2014. márc. 5. 17:37
 7/8 pitykejazmin válasza:
Nem mindig a szülővel van gond szerintem féltenek nem szeretnék ha valami gond lenne ennyi idősen.igen gyerekesnek vesznek úgy erzem gondolom neked baj ha elveszik a kis jatekszereidet.És ezzel tudnak befolyasolni.a valaszadóknak annyit mi az ,hogy szóljon be nem eleg rossz a helyzete?és hova menne egy év mulva?könnyen van kinek mindene megvan.majd megnyukszanak.muszály lesz.másra nem számíthatsz ha baj van.csak a szülőkre.És nem egy idegenre aki adja a szédült ötleteket.üdv és barátnőd lehet csak ne azt mond nekik,hogy kapcsolatod van.
2014. márc. 5. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Azért már nem vagy olyan fiatal, hogy ne ismerkedhess lányokkal. Ez a szobafogság dolog "vicces". Én lány vagyok, de nekem 1x nem mondtak ilyet, amikor ennyi idős voltam.:-) És szórakozni sem engednek el barátokkal?

Amúgy vannak olyan szülők, akik a gyereküket már betegesen akarják mindentől óvni, na ez sem normális már.

2014. márc. 5. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!