Nagyon szerettem falat maszni teremben meg persze szabadban is. Egyszer volt egy kis problema es kb 8-10 meterrol leestem ami miatt jopar tores na meg persze boron levo sebeim lettek. Rengeteg korhazi kezeles utan most ottvagyok hogy gyogyultnak mondhatom magam viszont ennek a balesetnek megvannak a lathato nyomai a testemen jo par helyen: kez, hat, arc. Ezek elsosorban vagasok, es hegek.
Kozvetlenul utana nem is probalkoztam lanyoknal de a mai napig nem sikerult elfogadnom a tortenteket es a lanyokhoz se tudok emiatt kozeledni. Egy-ket lanynal probalkoztam dehat nem kellettem nekik. Zavar mert meg mielott ismerkedni szeretnek veluk mar szinte akkor tudom hogy nem fogok kelleni nekik mert miert pont egy hozzam hasonlo sebesult ember kellene nekik? Ugyhogy nagyon el vagyok keseredve emiatt mert meg nem talalkoztam olyan lannyal akinek tetszettem volna. Talan ha egy kis valtozast latnek konnyeben tudnam elfogadni de igy nem megy...
örülj h nem lettél nyomorék! mert sajnos lehettél volna. a hegek meg nem számítanak!!!
2014. jún. 14. 22:50
2/23 anonim válasza:
ne add fel, a külsőség nem minden. legyen nagyobb önbizalmad és a csajoknál is nagyobb sikered lesz! kitartást és sok szerencsét kívánok!
2014. jún. 14. 22:52
3/23 anonim válasza:
Az arcodon hol s milyen seb van? Az arcomon ugyan nincs, de a testem többi részén van mindenféle sebhely, ez férfiúi léttel jár:D Van, hogy tetszik is a lányoknak:P
4/23 anonim válasza:
látásból ismerek egy srácot aki megégett hát ő se egy matyó hímzés és bomba jó nője van évek óta
5/23 anonim válasza:
Kizárt, hogy emiatt ne legyen barátnőd. Másban keresd a hibát.
6/23 anonim válasza:
Akinek tényleg tetszel és szeret, azt nem fogja érdekelni, hogy van néhány heged vagy vágásod. Ne add fel emiatt! Lehet még barátnőd.
2014. jún. 14. 22:54
7/23 anonim válasza:
Televagyok sebhelyekkel, mégis van menyasszonyom. Egy idő után már nem foglalkozik ezekkel az ember.
2014. jún. 14. 22:54
8/23 anonim válasza:
Én fal helyett sziklát másztam és pont attól szoktam néha félni ami veled történt. Most tudom hogy ez nem válasz de kitartás! Legalább nem egy vasalthajú csicska páwa vagy
2014. jún. 14. 22:55
9/23 piriiiiii válasza:
Őszintén szólva az ilyesmi hegek szerintem még vonzóak is tudnak lenni. Persze, attól függ, mennyire erőteljesek, de nem hiszem, hogy ez lenne az ok. Hanem inkább az, hogy bátortalan vagy.
2014. jún. 14. 22:56
10/23 anonim válasza:
Tényleg lehetett volna rosszabb is, inkább legyél magadra büszke! Pedig ott kell kezdeni, hogy elfogadod és megszereted magad olyannak, amilyen vagy. Elhiszem, hogy nehéz, nekem is voltak ezzel problémáim. Ha ismerkedsz, ne erre tedd a hangsúlyt, csinálj úgy, mintha nem is lennének hegek. Ha erre fókuszálsz, ők is erre fognak. Ha egy lány megszeret, kb észre se fogja venni a testi "hibákat". Légy előzékeny és kapjanak kellő figyelmet! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!