Legyen! Valóban ronda srác vagyok, de akkor is nem gondoljátok, hogy én is megérdemelném a boldogságot, azt, hogy egy lány szeressen, vonzódjon hozzám, ha a nem vonzó lányoknak is van párja, sőt sok közülük személyiségre is taszító nem csak külsőre?
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem bántani, de tényleg másképp ezt nem lehet kifejezni már. Sok olyan lányt ismerek, aki nem csak külsőre nem vonzó, de személyiségre sem és mégis van párja, sokszor a srác még helyes is fura mód. Ellenben én meg sok más fiú, aki a lányok szerint ronda meg senkinek sem kell, hiába van humorunk meg értelmesek és rendesek is vagyunk. A lányok meg lehetnek rondák és s-ggfejek is, akkor is lesz párjuk elég hamar a jelek szerint.2014. jún. 2. 15:27
51/51 anonim válasza:
Érdekes, hogy ezen az oldalon ilyen sok az önsajnáltató férfiatlan egyed. Én is ilyen voltam, de én tettem valamit, hogy változzak, és még nem értem el teljesen, de továbbra is fejlesztem magam. Ez a baj veletek, hogy pár sikertelenség után feladjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!