Legyen! Valóban ronda srác vagyok, de akkor is nem gondoljátok, hogy én is megérdemelném a boldogságot, azt, hogy egy lány szeressen, vonzódjon hozzám, ha a nem vonzó lányoknak is van párja, sőt sok közülük személyiségre is taszító nem csak külsőre?
"látom te is kapkodod a levegőt :) "
Hát nem. Az utóbbi ~6 évben legalább 100 hasonlóan "értelmes" vitát bonyolítottam le, így már nem igazán érint meg. :)
"Nem neked ment az az írás hanem az alpári barátnődnek."
Nem a "barátnőm", nem is ismerem őt, de azt kell, hogy mondjam, hogy igaza van kb. mindenben, amit leír. Csak úgy látom, hogy őt még ki lehet hozni a sodrából a sok ostobasággal. De ettől még nem alpári...
"De veled sem érdemes kommunikálni úgy vettem észre."
Meg sem próbáltál válaszolni egyetlen egy neked szegezett kérdésemre sem, pedig szorosan a témánál maradtam, és normális hangvételben tettem fel őket.
"Helyesírással meg vidd valamire az életben! majd mutass valamit amit elértél vele.Köszi :)jót nevettem most :)"
Senki sem mondta, hogy csak azzal el lehet érni bármit is. Én sem azzal érem el, amit elérek, de az tény, hogy ha olyan hitvány lenne a helyesírásom, mint a tied, akkor nem jutottam volna el odáig, ahol most vagyok.
Nem alpári? oké aláírom! nálatok nem.Nálunk városban,erősen az.
6 év ezen az oldalon? no comment.Csak dicsekvésnek erős volt.:)
te meg kérdező ilyen nőket mint akik itt "megnyíltak",bármikor összeszedhetsz.Mert ez minden csak színvonal nem.Égő.
Inkább te vagy valami rettenetesen szégyenteljes.
Mit vered magad arra, hogy városi vagy? Másrészt meg csak kiröhögteted magad.
Képzeld, Budapesten születtem, itt nőttem fel, itt élek. Így engem nem te fogsz kioktatni, hogy mi micsoda egy városban...
Annyit mertem mondani, hogy kijött a sodrából a leányzó a stílusa alapján, amit meg tudok érteni.
Azt meg megint te találtad ki, hogy dicsekedtem. Az, hogy 6 éve kommentelgetek itt, teljesen semleges, csak azért hoztam fel, mert ez az oka annak, hogy én már nem jövök ki a sodromból mindenféle társadalom perifériájára szorult, anonimitás mögött tomboló emberke miatt.
Szerintem meg különb vagyok, mint anyád, aki nem tanított meg tisztelni a nőket, vagy mint apád, aki ugyan ezért nem b@*szott szájba minimum kétszer. Sz*@rfészekben, amit te városnak hívsz lehet a színvonal a menő, Pesten nem.
Majd akkor írj, ha nem csak minket oltogatsz, hanem valami értelmes is elhagyja a billentyűzetedet és itt nem a kenyérmorzsára gondolok.
A változtatás semmit sem ér.. Ronda vagyok én is, de nem adtam fel.. A külsőmön sokat változtattam.. Ápolt vagyok, divatos ruhákat hordok, új frizurám van.. Ha ez számít valamit kedves vagyok, megértő, őszinte..
Ezen az oldalon rengeteg lánynak küldtem már képet magamról, de egy sem írt vissza.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!