Legyen! Valóban ronda srác vagyok, de akkor is nem gondoljátok, hogy én is megérdemelném a boldogságot, azt, hogy egy lány szeressen, vonzódjon hozzám, ha a nem vonzó lányoknak is van párja, sőt sok közülük személyiségre is taszító nem csak külsőre?
Kéred a puncim? Csak ne vidd messzire.
Vagy most erre milyen választ vársz még is? Igen, megérdemled, tegyél érte, hogy neked is legyen. Nem itt kell siránkozni 24/7ben, hanem elmenni csajozni, ÉLNI!
Nem minden lány olyan szerencsés, még a nem rondák és nem s.fejek között sem. Azt sem tudhatod, hogy az a lány, aki neked rondának illetve s.fejnek tűnik, milyen annak a szemében illetve hogyan viselkedik azzal, aki a párja. Azt sem tudhatod, hogy az aki a párja, hogyan viselkedik vele, nem-e csak a szex miatt van például vele.
Egyébként a lányok általában fiatalon még sokkal válogatósabbak külső tekintetében, de idővel a normálisabbja megtanulja kinyitni a szemét és meglátni azt is, aki nem mindjárt egy Adonisz. A fiúknak is általában a csinosabb, helyesebb lányok tetszenek alapból, hát nem?
Mindenki megérdemli azt,hogy valakivel boldog lehessen! Te is!
Nekem volt már tényleg nem szép barátom, nekem tetszett, de főleg a személyisége fogott meg...
Nem a külső miatt nem vagyunk már együtt:)
légy nyitott és várj türelemmel:) és beszélgess ismerkedj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!