Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Legyen! Valóban ronda srác...

Legyen! Valóban ronda srác vagyok, de akkor is nem gondoljátok, hogy én is megérdemelném a boldogságot, azt, hogy egy lány szeressen, vonzódjon hozzám, ha a nem vonzó lányoknak is van párja, sőt sok közülük személyiségre is taszító nem csak külsőre?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem bántani, de tényleg másképp ezt nem lehet kifejezni már. Sok olyan lányt ismerek, aki nem csak külsőre nem vonzó, de személyiségre sem és mégis van párja, sokszor a srác még helyes is fura mód. Ellenben én meg sok más fiú, aki a lányok szerint ronda meg senkinek sem kell, hiába van humorunk meg értelmesek és rendesek is vagyunk. A lányok meg lehetnek rondák és s-ggfejek is, akkor is lesz párjuk elég hamar a jelek szerint.

#furcsa #csúnya #kettősmérce #diszrkimináció
2014. jún. 2. 15:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
40%

a lófsz nem minden a külső,hazugság .elég helyesnek lenni és mindent megkaphatsz.Hazudni meg tudni kell,ennyi az egész.:) Melyik nőnél nem jön ez be?

Erre gondoltam:D

2014. jún. 2. 15:56
 22/51 anonim ***** válasza:

szerintem dolgozz magadon. és ne add fel 1 nap, 1 hét, 1 hónap után.... csak menj előre. kérdezz meg hozzád közel állókat, akkor, ha nem is idegen lányokat, h mit változtass magadon. keress egy olyan embert, akire felnézel, és aki szívesen segít neked, akár csak 1-2 tanáccsal.

legyél vicces, humoros, de ne idétlen, ha kell kellően komoly, megbízható, stb., bár úgy írsz, mintha ezek nálad adottak lennének, komolyan erősíts ezeken is.

a külsődön is tudsz változtatni ténylegesen. ha annyira nagyon csúnyának látod magad, menj el plasztikai sebészhez. ha nincs rá pénzed, keress rá pénzt, és pár év múlva megműttetheted az orrodat. tudod, semmi sem esik az ember ölébe. de addig is, szerintem ezzel túl sokat törődsz. egy jó módszer: nézz a tükörbe, mielőtt elindulsz otthonról. képzeld magad egy lány helyébe. szuper vagy? ne az orrodat nézd, de legyél magadhoz őszinte az egész képet illetően. próbáld meg lány szemmel nézni magad. és addig addig változtass és építsd magad, amíg a lányok el nem fogadnak. hidd el, ha magadra koncentrálsz, arra, h mindennap jobb legyél, ezek a dolgok maguktól jönnek. amíg panaszkodsz, elvárásaid vannak a külvilág felé, de magad felé nem, addig kudarcod lesz mindig.

2014. jún. 2. 15:56
 23/51 anonim ***** válasza:

* pedig ez már nem az a kategória, amire rá lehet húzni a "minden olyan rajta, mint a többin" kijelentést.

bocs, le vagyok fáradva. :D

2014. jún. 2. 15:58
 24/51 anonim ***** válasza:
40%

# 15

Nálam sem jön be a hazudozás, kifejezetten elkeserített, amikor ilyenekkel akadtam össze. Mindig is egy őszinte, jószívű fiúra vágytam, akivel szerelmesek vagyunk egymásba, és nem teher neki az elköteleződés, hanem természetes. Szerencsére megtaláltam, így nem kell többé pazarolnom az időmet a hozzád hasonló sekélyes alakokra.

2014. jún. 2. 15:58
 25/51 anonim ***** válasza:
12%

szánalmas álszentek

persze téged nem te más vagy mint a többi másik tucat

a jó hazugság titka hogy nem tudják hogy hazugság.Ez miért bűn?A másik meg ne oktassatok helyességről,mikor a magatok fajta alázza meg az ilyen srácot mint ez is itt.ÉS engem igazol minden az életben.

igen is a kinézet sokkal több mint hogy rendes vagy.HA nem így lenne ez a tag se itt sírna XDDD bocs x,D

2014. jún. 2. 16:05
 26/51 anonim ***** válasza:
33%
inkább azért kérj bocsánatot, hogy mentálisan retardált vagy! ;)
2014. jún. 2. 16:12
 27/51 anonim ***** válasza:
36%

"A másik meg ne oktassatok helyességről,mikor a magatok fajta alázza meg az ilyen srácot mint ez is itt."

Arról "oktatunk", amiről kedvünk van. Arról meg neked fogalmad sincs, hogy az itt válaszolók közül ki kit aláz, vagy nem aláz meg. Szóval igaziból semmi értelme annak, amit itt írogatsz.

2014. jún. 2. 16:13
 28/51 anonim ***** válasza:
53%
Ez a tag meg te is azért sírtok, mert annyi sincs bennetek, hogy változtassatok magatokon, pedig csak hozzáállást kellene. Befordultatok és rinyáltok. Gratulálok, így majd jönni fognak ám a csajok. Szánalmasak vagytok mind a ketten.
2014. jún. 2. 16:17
 29/51 anonim ***** válasza:
23%

én boldog párkapcsolatban élek lassan 2 éve :) és sosem volt efféle gondom már megbocsáss.

ez volt a 3. luft kedves hozzászólók.

a többre nem is reagálnék főleg olyanra,amit maga se érti mit akart volna mondani.

Az én mondandóm arra tért ki hogy bizony külsővel sok minden el lehet érni,bár szépségnek ára van,legyen az a havi konditerem akár.Bár ez senkinek nem árt.:) Edzés jó a testnek és a léleknek is.Sajnos ez ilyen világ én sem állnák le egy randa lánnyal,vagy akin felesleg van....

2014. jún. 2. 16:25
 30/51 anonim ***** válasza:
40%

*állnék.

Én a magadfajta unintelligens f****szkalapokkal nem állok le.

Ha meg annyira boldog a párkapcsolatod minek jössz ide sipákolni? Ja, hogy a bal kezeddel élsz. Értemmmm.....

2014. jún. 2. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!