Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Legyen! Valóban ronda srác...

Legyen! Valóban ronda srác vagyok, de akkor is nem gondoljátok, hogy én is megérdemelném a boldogságot, azt, hogy egy lány szeressen, vonzódjon hozzám, ha a nem vonzó lányoknak is van párja, sőt sok közülük személyiségre is taszító nem csak külsőre?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem bántani, de tényleg másképp ezt nem lehet kifejezni már. Sok olyan lányt ismerek, aki nem csak külsőre nem vonzó, de személyiségre sem és mégis van párja, sokszor a srác még helyes is fura mód. Ellenben én meg sok más fiú, aki a lányok szerint ronda meg senkinek sem kell, hiába van humorunk meg értelmesek és rendesek is vagyunk. A lányok meg lehetnek rondák és s-ggfejek is, akkor is lesz párjuk elég hamar a jelek szerint.

#furcsa #csúnya #kettősmérce #diszrkimináció
2014. jún. 2. 15:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
66%

# 29

Már bocs, de én egészen pontosan tudom, hogy mit akartam mondani.

Te viszont egyáltalán nem azt fejtetted ki eddig, amit most írtál, hanem azzal jöttél, hogy a válaszolók álszentek, ők alázzák meg a kérdezőhöz hasonló srácokat, a nőknek hazudozni kell...stb. Inkább te kapkodsz össze-vissza. Remélem, hogy levegőt azért kapsz még rendesen... :)

2014. jún. 2. 16:33
 32/51 anonim ***** válasza:
21%

nem sipákolok,a te stílusod meg inkább a mezőre való ahonnan való is,nem városba.

csak nem szeretem az álszent embereket.Igen is a külső a fontos a világban elsődlegesen.És ha rafináltsággal párosul akkor sikerre vihető bárhol bárkinél.

Ezt írtam le,erre megtámadnak.

Én sem állok szóba ronda lányokkal,csak én nem kezdem őket oltani meg bunkózni velük hogy változtassanak,mert sokat nem tehetnek és nem igazán érdekel.Ti meg nem állnátok le vele,(bár szerintetek nem a külső a fontos :) ) majd elkezditek oltani hogy ő tehet róla meg mekkora vesztes,változtasson a fején.És ezek után engem mert nem tetszett az írásom :) vicces.:D

2014. jún. 2. 16:41
 33/51 anonim ***** válasza:
35%
Az ilyen változtass magadon, meg legyen önbizalmad, humorod csak ilyen gyk-s vigasztaló szöveg. Meg azt se hiszem el, amikor ilyeneket írnak ide a csajok, hogy nekik a pasijuk nem jó képű, de a személyisége megfogta őket. A valóság az,hogy egy ronda fiú, mint én is pl. labdába sem rúghat még egy átlagos lánynál sem.
2014. jún. 2. 16:50
 34/51 anonim ***** válasza:
48%
Csak mert te egy felszínes lelki nyomorék vagy, attól még más nem az. Ne akard már mindenkire ráerőszakolni az akaratod. Paraszt.
2014. jún. 2. 16:51
 35/51 anonim ***** válasza:
11%
Nincs olyan,hogy ronda fiú csajt találjon magának, és kész, 1000000 éves tapasztalat.
2014. jún. 2. 16:56
 36/51 anonim ***** válasza:
48%
Max a ti tapasztalatotok, mert arra sem vagytok képesek, hogy változtassatok magatokon, inkább csak tologatjátok a felelősséget. Mondjuk ez a pasik 90%-ába genetikailag bele van kódolva, szóval nem csodálkozom.
2014. jún. 2. 16:59
 37/51 anonim ***** válasza:
55%

# 32

"nem sipákolok,a te stílusod meg inkább a mezőre való ahonnan való is,nem városba."

Nagyon örvendenék, ha ehhez csatolnál valami indoklást.

Valamint felhívnám a figyelmed arra, hogy amennyi tudomásom van a helyesírásról és a stilisztikáról, inkább te vagy a katasztrofális, és az az utolsó, ami eszembe jutna rólad, hogy a városi értelmiség köreiből származol.

- nákolsz

- nem vagy képes szóközt írni a vesszők után

- több tripla/dupla helyesírási hibát ejtettél (pl. helytelenül döntötted el, hogy valamit egybe vagy külön kell írni)

- néhol szmájlikat használsz írásjelek helyett a mondat végén

Na, de legyen ennyi elég a csapnivaló, csóri írásképedről/helyesírásodról, térjünk rá a mondandódra:

"Ti meg nem állnátok le vele,(bár szerintetek nem a külső a fontos "

Honnan tudod azt, hogy ki állna le vele a válaszolók közül? Honnan tudod, hogy egyáltalán hogy néz ki?

Ki mondta, hogy a külső nem fontos?

"Én sem állok szóba ronda lányokkal,csak én nem kezdem őket oltani meg bunkózni velük hogy változtassanak"

Akkor az a követendő példa, hogy nemtörődöm vagy? Mit vársz, mit írjunk? Hogy véletlenül se törekedjen a jóra, hanem törődjön bele, hogy egy ocsmány szerencsétlen lelki nyomorék, és hanyagolja el magát?! :D

Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy testileg-lelkileg kihozza magából a maximumot.

2014. jún. 2. 16:59
 38/51 anonim ***** válasza:
32%
Régen próbáltam változtatni magamon, eljártam társaságba is stb. humorom is volt, de csak nem kellettem egy nőnek sem, úgyhogy hagyjuk már az ilyen "változtass magadon" haszontalan tanácsokat.
2014. jún. 2. 17:05
 39/51 anonim ***** válasza:
38%
És akkor visszafejlődtél penészvirággá, és a pálya szélről osztod az eszet, mert az sokkal célravezetőbb. Gratulálok. Sszvsz tökéletesen megérdemlitek a sorsotokat, szerencsére kevesebben vagytok, mint azt hiszitek.
2014. jún. 2. 17:08
 40/51 anonim ***** válasza:
35%

paraszt? nézd meg magad nő létedre milyen a stílusod.

látom te is kapkodod a levegőt :)

csalódtam benned is,látom az átlag user itt mit is jelent.

Nem neked ment az az írás hanem az alpári barátnődnek.De veled sem érdemes kommunikálni úgy vettem észre.

Helyesírással meg vidd valamire az életben! majd mutass valamit amit elértél vele.Köszi :)jót nevettem most :)

2014. jún. 2. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!