Ti is észrevettétek ezt, lehet van mondjuk pár száz, pár ezer alfahím aki a lányokkal elvan azért van annyi srác meg egyedül, szüzen még?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy azt veszem észre, társkeresőkön is, hogy a lányok nagyon pofátlanul kiírják hogy mit is várnak el, legyen legalább 186 magas, 50es a karja, izmos, jóképű, legyen autója, háza, nem akármilyen stb stb... ez kb olyan mintha egy srác kiírná hogy hány kiló legyen a csaj és a mellmérete mekkora legyen, stb... és srácoknál soha nem látok ilyet kiírva olyan srácoknál se, akik pl izmosak, gazdag a családjuk, jóképűek, magasak, stb... még sem írnak ki ilyen elvárásokat. A lányokkal szerintetek is nagyon elszaladt a ló? Tényleg az van, hogy van pár ezer alfahím akik kb az összes lányon végigmennek és a többi száz meg százezer srác, egyedül szüzen éli az életét?2014. máj. 30. 15:54
1/22 anonim válasza:
nem látom hogy mi érdekelne:D mindenkinek külön élete van, mindenkinek más miatt jön össze vagy épp más miatt nem egy csajjal a dolog.. :D ez van mindenki egyedi és megismételhetetlen, de mindenki képes változtatni a saját helyzetén
2/22 anonim válasza:
Ez van a mai világban,jól látod amúgy a helyzetet de semmit nem tudsz vele csinálni igazából... Felesleges amúgy gondolkozni rajta,meg törni a fejed hogyan lehetne másképpen megkerülni a dolgokat,nincs rá megoldás.
Én sok éven keresztül próbáltam megfejteni ilyesmi dolgokat és rájöttem,hogy felesleges mert nincs rá megoldás.Vagy jóképűnek születsz vagy nem,vagy jó genetikával születsz vagy sem.
3/22 A kérdező kommentje:
a kérdésem nem erről szólt, hanem arra lennék kíváncsi, hogy más is tud ilyenről például, hogy van pár alfahím ismerőse akik váltogatják a csajokat, tehát kb az van ma itt a környezetünkben pesten pl hogy van pár ezer alfahím és ők járnak végig a csajokon ezért a lányoknak persze hogy csak a legjobb kell mert egy két három négy .... éjszakára megkapják amikor szükségük van rá, a többi napon meg egyszerűen lesz*rják magasról azt a srácot, akink nincs 60 centis bicepsze, nem 190 centi magas és nincs rajta vagy 50 kiló izom, nem sportkocsival jár és nincs háza 19 évesen
2014. máj. 30. 16:06
4/22 anonim válasza:
pontosan így van énis ezt nyomatom a pénztõl lessz valaki jópasi akárki akármit mond lehet h. még maguknak a nõknek sem jut el ez a tudatáig és ösztönösen "ribi"
5/22 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok "alfahím", mégis szerintem nagyon könnyen lehet csajozni manapság. Tele az ország egyedülálló nőkkel/csajokkal, akik semmi másra nem vágynak, csak egy normális pasira. Ha téged tényleg mindenki elutasít, akkor bizony benned van a hiba.
6/22 anonim válasza:
Mi van, hisztizel? Öregem, nyugodj már le. Basszuskulcs, van igazság abban, amit mondasz, de ne vegyél mindenkit egy kalap alá! Mindkét nemben vannak gyökerek, de inkább kerüld el őket, ha ilyen rohamot váltanak ki belőled...
7/22 A kérdező kommentje:
1. akkor lehet jóképű vagy, vagy van pénzed, vagy valami olyan amivel vonzod őket 2. igen sokszor megkaptam már lányoktól, hogy igen bennem van a hiba, nem vagyok elég magas hozz, nem vagyok elég helyes neki, nem vagyok elég vonzó számára, csak barátként stb stb... igen nem vagyok 190 magas nem vagyok profi bodybuilder ezek szerint helyes sem, nincs pénzem a legdrágább cuccokban járni, törekvőnek azonban törekvő vagyok, kedves önzetlen és sok barátom van, belső értékek híján tehát nem igazán vagyok (persze messze nem vagyok tökéletes de akkor sem vagyok belsőre taszító, intelligensnek tartanak, egyetemet végzek nem rosszat és jól tanulok, törekszem) arról pedig nem tehetek hogy a természet, a sors nem adott meg nekem olyan pluszokat, amit másnak igen, könnyen izmosodó testet, magasságot, jó módú boldog családot, helyes pofit...
2014. máj. 30. 16:22
8/22 A kérdező kommentje:
te hisztizel itt egyedül 6os, én leírtam egy jelenséget, hogy kb a csajok 90% miket vár el és miért van annyi magányos fiatal srác manapság
2014. máj. 30. 16:23
9/22 anonim válasza:
Szegény, szegény fiatal kanos, szűz srácok! Menten megszakad a pici szívem.
Jah, nem. Mondd csak, ifjú padawan, hogy sikerült fiatal korod ellenére megismerni a Föld nőállományának minden egyedét, hogy ilyen páratlanul briliáns következtetést vonj le?
10/22 A kérdező kommentje:
szegény tudatlan 9es barátom, ki beszélt itt a teljes Földről? Arab országokba pl egész máshogy megy ez a dolog, pestről beszéltem, itt pedig hát több száz lánynál próbálkoztam már és több mint ezret ismerek, nem mondom, hogy az összes persze, de elég nagy sokaság
2014. máj. 30. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!