Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is észrevettétek ezt,...

Ti is észrevettétek ezt, lehet van mondjuk pár száz, pár ezer alfahím aki a lányokkal elvan azért van annyi srác meg egyedül, szüzen még?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy azt veszem észre, társkeresőkön is, hogy a lányok nagyon pofátlanul kiírják hogy mit is várnak el, legyen legalább 186 magas, 50es a karja, izmos, jóképű, legyen autója, háza, nem akármilyen stb stb... ez kb olyan mintha egy srác kiírná hogy hány kiló legyen a csaj és a mellmérete mekkora legyen, stb... és srácoknál soha nem látok ilyet kiírva olyan srácoknál se, akik pl izmosak, gazdag a családjuk, jóképűek, magasak, stb... még sem írnak ki ilyen elvárásokat. A lányokkal szerintetek is nagyon elszaladt a ló? Tényleg az van, hogy van pár ezer alfahím akik kb az összes lányon végigmennek és a többi száz meg százezer srác, egyedül szüzen éli az életét?

2014. máj. 30. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Szegény butus kérdező, sehová sem írtál pontos koordinátákat, vagy helymeghatározást, ráadásul általánosítottál - szóval miért ne hinné azt az ember, hogy a Föld nőlakosainak egészére értetted? Logikai bukfenc.

Másrészről pedig, Erősen Kétlem, hogy több ezer leányzót ismersz. Több ezer, ugyanmár, kedves. Az ismeretség nem csak abból áll, hogy egyszer már láttad, ó, vagy esetleg váltottál vele két szót.

2014. máj. 30. 16:56
 12/22 A kérdező kommentje:

9es látom intellektuálisan nem vagy egy kiemelkedő személyiség :D de nem baj olvasd csak "A kérdező kommentje:

a kérdésem nem erről szólt, hanem arra lennék kíváncsi, hogy más is tud ilyenről például, hogy van pár alfahím ismerőse akik váltogatják a csajokat, tehát kb az van ma itt a környezetünkben pesten" PESTEN!!!!

2. azt írtam "több MINT ezer" nem több ezer, tudod mi a különbség vagy elmagyarázzam? Nincs sok időm, úgyhogy ettől megkímélném magam, kösz...

2014. máj. 30. 17:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet 2 kategóriára osztani a férfiakat. Igen, vannak "alfahímek", akik folyton csalják a párjukat, stb, na meg vannak frusztrált szüzek is, de léteznek normálisak is.

Én sosem voltam fent társkeresőn, de a nővérem igen, na ott is voltak aztán elvárások:-D (hajszín, testsúly, mellméret, stb kikötés) Szóval ez nem úgy van, hogy csak a nőnek vannak elvárásai... Persze vannak irreális ideálok is, de a megfelelő embernél nincsenek teljesíthetetlen dolgok. Lehet, hogy rossz helyen keresed a szerelmet, vagy látszik rajtad ez a "gonosz nők" vélemény, de az is előfordulhat, hogy csak nem volt szerencséd.

2014. máj. 30. 17:05
 14/22 A kérdező kommentje:
én voltam már társkeresőn és látom h a srácok messze nem rendelkeznek ekkora elvárásokkal, a legjobban pl badoon a fotók értékelésében mutatkozik ez meg, a srácok átlagosan 6-7et kapnak max a csajoktól ha jó a fotó míg a csajoknál ennél rosszabb nincs is, amit a srácok adtak volna, ékes bizonyíték. Amúgy soha nem gondoltam hogy "gonosz nők" régen, sőt nagy önbizalommal, kedvvel mentem oda lányokhoz, de miután annyi megaláztatás és jobb esetben csak szimpla visszautasítás ért, mert nem vagyok a leírtaknak megfelelő kezdtem átértékelni a világot a fejemben
2014. máj. 30. 17:14
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Éppenséggel az vagyok, de imádom az ilyenek fülét rágni, mint te! És kérlek, kérlek magyarázd már el a különbséget! Elfelejtettem.... hogy is van ez, okostojás?
2014. máj. 30. 17:14
 16/22 A kérdező kommentje:
ja 9es bocsi, tényleg kiemelkedő vagy, csak éppen negatív rekorddal, ez már bizonyos ;)
2014. máj. 30. 17:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Gyerünk, megy ez jobban is. ha sértegess, hát sérts meg alaposan!
2014. máj. 30. 17:17
 18/22 A kérdező kommentje:
kedvesem ez a mondat "ha sértegess, hát sérts meg alaposan!" így helyes: ha sértegeTSZ, hát sérts meg alaposan! :)
2014. máj. 30. 17:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Való igz, alapjbn véve nem szoktm helytelenül irni.
2014. máj. 30. 17:21
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
18: Ha már ennyire sz**rágó vagy, kedves kérdező, akkor legalább nézz utána a ba/be és a ban/ben közötti "apró" különbségnek is, mert ez így marhára ciki. ;)
2014. máj. 30. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!