Ti is észrevettétek ezt, lehet van mondjuk pár száz, pár ezer alfahím aki a lányokkal elvan azért van annyi srác meg egyedül, szüzen még?
Igen, jól látod a dolgokat kérdező.. Én ronda vagyok, de viszont jól öltözködöm, ápolt vagyok és ezek mellett kedves, udvarias, őszinte.
Ezen az oldalon rengeteg lánynak küldtem már magamról képet, de egy sem írt vissza.. 17/F
21 Nem neten kéne ismerkedni. Mit vársz, elküldöd pár random csajnak a képedet, és nyomban az öledbe ugrik?
Könyörgöm srácok, szedjétek össze magatokat és legyetek férfiak. Ez az oldal tele van nyámnyila alakokkal. Én nem akarok senkit sértegetni, de a való életben fele ennyi szerencsétlen szűz fiúcska sincs mint ezen az oldalon. Mit gondoltok, bármi is megoldódik azáltal, hogy ültök a gép előtt és siránkoztok?
A kérdező szavaiból süt az irigység, pedig nincs miért. Gondolod ezek az alfahímek bármivel is többek, jobbak nálad? ne viccelj! Bizonyítsd be a csajoknak, hogy te többet érsz náluk, és máris nem így fognak tekinteni rád. Vagy te add lejjebb az igényeidet. Nem lehet hogy üresfejű libákkal próbálkozol mindig? És itt nem a szó szoros értelmében értem azt hogy buták, mert lehet valaki egyetemet végzetten is egy hülye p.csa.
Ha jól sejtem neked is vannak elvárásaid. Nem mindenért a lányokat kell hibáztatni. A világ úgy van megteremtve hogy (közel) egyenlő számban vannak férfiak és nők, mindenkinek kellene hogy jusson pár. Van milliónyi szingli nő, és a legtöbben nem egy éjszakás kapcsolatokat keresnek közülük. Ha te tényleg csak ilyenekkel futsz össze, akkor nagyon rossz helyen keresgélsz.
És amit még mondani tudok: nem vagy izmos? Járj sportolni. Senkinek sem kell egy 100 kilós dagadt zsírgombóc, és ezt nem lehet az izmosodásra fogni, mert ha 45 kilós csontkollekció is vagy, össze tudod szedni magad átlagos testalkatúra. Senki se várja el hogy 50-es bicepszed legyen. Értem én, ezt látod a társkeresőn, de mint mondtam nem neten kéne keresgélni. A belsődet próbált összeegyeztetni egy lánnyal, valaki olyat keress aki illik a személyiségedhez. Ha ilyen kérdéseket írsz ki persze hogy senki nem szeret beléd. Nem vagy jóképű? És? Tényleg nem ez a fontos... A férfiak sosem azért léteztek, mert szép arcuk kell hogy legyen. Azok a nők. Nincs autód, házad? Kinek van egyetemistaként Magyarországon? Ne viccelj, senki se várhatja el... A magasság se mindig fontos, keress alacsony lányokat.
Szedjétek már össze magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!