Miért ilyenek a fiatal srácok? (2o év körüliek)
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 18:50
41/44 A kérdező kommentje:
Igen lehet.. :) Sőt biztos.
2014. máj. 7. 19:47
42/44 A kérdező kommentje:
Noydra.. Én mindezt értem.. azt nem értem nekik mi jó ebben..De minden ember más.. más elvek.. Az mondjuk meg az én bajom, hogy senkisem felel meg nekem
2014. máj. 7. 19:51
43/44 anonim válasza:
Kikérem magamnak...
Én a 20-as éveim közepén járok, és igenis tudok szeretni.
Jó lenne végre találni egy olyan lányt végre, aki értelmes, aki szereti, ha törődnek vele.
Akiért érdemes férfinak lenni, csak úgy ok nélkül meglepni egy szál virággal, hétvégén ágybavinni neki a reggelit és kellemesen sétálgatni a városban.
Remélem egyszer ráakadok egy ilyenre.
44/44 Noydra válasza:
Szerintem kikövetkeztetehető, melyik típusnak mi a jó ebben.
De bőven akadnak más gondolkodásúak is.
Az meg, hogy nem adod könnyen magad miben nyilvánul meg? Mert ha elkergeted magad elől a pasikat annyira passzív vagy, ne csodálkozz rajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!