Vannak itt fiatal kismamák? (20-23 év körüliek)
En fiatalabb vagyok. Parom jol reagalt, kerdes sem volt, hogy megtrarjuk e. Apukamnak nem tetszett eloszor a gondolat, hogy babank lesz, de mar segit es tamogat mindenben.
22 hkm
Szia!
Igaz,hogy már 25 vagyok,de amikor az első babám született 21 éves voltam.Én nagyon örültem,amikor megtudtam,nálunk becsúszott baba volt gyógyszer mellet.2hónapja voltunk akkor együtt.Nagyon örült Ő is amikor mondtam Neki.Azóta is együtt vagyunk a felesége vagyok és itt ül az ölembe a 6 hónapos kicsibabánk,másik rosszcsontom meg oviba :)
Te hogy vagy?Mire várod a babád?
Szia!
Én 23 éves vagyok, két hónapos a fiam. Nálunk mindenki örült, tervezett baba volt. Az egész terhességem nagyon jó volt, a végén toxémiás lettem, de csütörtökön derült ki, szombaton már meg is volt a baba, tehát nem húzódott sokáig.
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Én tegnap teszteltem pozitívat, először elfogott a pánik, mert nem számítottam rá, azt hittem csak szimplán késik.. nem volt tervezett (csak pár év múlva).. És alig vártam, hogy eljöjjön az ideje, de most teljesen kivagyok.. Egyenlőre még csak a párom tudja, aki annyira higgadt hogy az már ijesztő.. Persze az is lehet, hogy csak azért, mert azt hajtogattam tegnap, hogy én nem akarom.. :( Egyébként 21 éves vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!