Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt fiatal kismamák?...

Vannak itt fiatal kismamák? (20-23 év körüliek)

Figyelt kérdés
Ki hogyan reagalt / mit érzett mikor megtudta hogy terhes? Párotok? Tervezett volt, vagy nem? Hogy vagytok? :)
2014. jan. 14. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24 vagyok,21 voltam mikor a fiam született.Nekem derült égből villámcsapás volt,1 hétig zokogtam,abszolút nem akartam gyereket ilyen korán,épp a legjobb időszakomat éltem 2.os voltam a fősulin,párom is hasonlóan kiakadt.Óvszerrel védekeztünk,nem is volt probléma eddig a pontig vele.Persze aztán sikerült átbeszélni a szülőkkel is akik nagyon nem örültek.Fiunk nem sokára 3 éves,nagy ovis,mi dolgozunk a párommal,befejeztük már a sulit is,van lakásunk autónk,1-2 éven belül tervezzük a tesót.
2014. jan. 14. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

23 éves vagyok, van egy 9 hónapos fiam, most jön a kistesó. Párom mind a kétszer nagyon örült, hogy baba lesz, talán most másodszor jobban is. Albérletben lakunk. Még csak a mamáknak mondtuk el, párom anyukája nagyon örült, az enyém sajnos nem az a fajta... No de mindegy... Magunknak szülök!

(Mind a kettő tervezett volt, bár kevés esély volt, hogy legyenek... Igaz, a második kicsit későbbre volt tervezve, de pár hónap ide, vagy oda.... 8-)

2014. jan. 14. 13:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek is! :)
2014. jan. 14. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok, mindjárt 20. Első baba, most járunk a 17. hétben. Egyenlőre nem tudjuk, kisfiú vagy kislány.

Külföldön voltam, mikor már kezdtem sejteni, hogy valami nincs rendben. Hazarepültem, hogy orvos is lásson. Megerősítette a pozitív tesztet így sajnos a kinti munkámat fel kellett adnom.

Az elején hidegvízként ért mindkettőnket, majd két három nap múlva felfogtuk, mi is történt és nagyon örültünk neki.

A párom már nagyon várja, azt tervezgeti, hogy megtanítja focizni, mit és hogyan fognak együtt csinálni.

Egyébként 5 éve vagyunk együtt, tejesen boldog és kifinomult a kapcsolatunk, nem terveztük a babát, de mint ahogy már írtam örülünk neki és nem bánjuk és nem is bántuk egy percig sem.

Az első trimeszterben nagyon rossz volt. A közérzetem is és az állapotom, hogyha mondhatom így. Folyamatos ingerültség, hangulatingadozás, sírás, iszonyatos fejfájás, hányás, hányinger, szagérzékenység volt. Akkor azt mondtam, hogy soha többet nem akarok terhes lenni. De már, hogy nagy a pocakom és elmúltak a rosszullétek és egyéb tünetek minden rendben van. Egyenlőre a rendszeres vécére járáson kívül nincs semmi gond, gondolok derékfájásra és hasonlókra.

És kedves kérdező, ti hogy vagytok? Hanyadik hétben jártok?

2014. jan. 14. 15:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok,Párom 27.

Esküvőnk terveztünk áprilisra,de májusra várjuk a babát,így elmarad,vagyis halasztunk.

Párom nagyon szeretett volna gyereket,én még vártam volna,de meggyőzött.4 éve együtt élünk,stabil munkánk és átlagos fizetésünk van,én 7 éve dolgozok bejelentve,a párom is 19 éves kora óta,így ezen a téren is nyugodtak vagyunk.Megtaláltam a megfelelő orvost még a baba előtt,nekem ez is nagyon fontos volt,így bátran mertem vállalni.

21 hetes vagyok,vettünk már ruhákat,babakocsit,hordozót,légzésfigyelőt,szekrényt is és szépen ki van festve a szobája (is).

Család is örült neki,bár nem lakunk túl közel egymáshoz,de ez nem árnyékolja be a dolgot.Fiúnak mondták eddig,én aránylag jól viselem a várandósságot,bár pocakom még alig van.

2014. jan. 14. 17:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia! Gratulálok neked is a picihez! :) Én kb 6 hetes lehetek, de még nem tudom.. Holnap fogok menni orvoshoz..

Az én párom még nem fogta fel mi van.. Én pedig eléggé kétségbe vagyok esve ez miatt :(

2014. jan. 14. 17:50
 17/18 anonim válasza:
Szia ! :) 19 éves vagyok és egy csodálatos 2hetes kislány anyukája . :) Mi nem terveztük , az elején meg is ijedtem hogy most mi lesz , de a lehető legjobb döntést hoztuk . Fiatalkorom ellenére úgy gondolom , hogy a legcsodálatosabb dolog az anyaság . :)
2014. jan. 14. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, termeszetes, hogy nem fogja fel! :-)

Nalunk is most ez volt, pedig tervezett baba volt. Adj idot neki :-) En 26 eves vagyok es a masodik gyermekemet varom. Az elozo hazassagombol mar van egy 3 es fel eves lanyom.

2014. jan. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!