Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyenek a fiatal srácok?...

Miért ilyenek a fiatal srácok? (2o év körüliek)

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 18:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
Mert ilyenek. Itt leszólják a ribis csajokat, a kérdéseikben meg siránkoznak, hogy a pont ilyen lányok nem veszik észre őket...szánalom tényleg
2014. máj. 7. 18:57
 12/44 A kérdező kommentje:
Nem kellettem magam..de én nem vagyok az a könnyenmegkapható nő ..szóval. Nincs olyan fiú akit nekem teremtette volna.
2014. máj. 7. 18:58
 13/44 anonim ***** válasza:
11. jó nagy hülye vagy te is, már ne haragudj, ha ezt komolyan írtad (eddig pedig egész normális válaszaidat láttam)
2014. máj. 7. 19:00
 14/44 anonim ***** válasza:

Kifogtál pár hülyét, aztán most általánosítasz.

Ki is akkor az, aki feladja a dolgokat? :)

2014. máj. 7. 19:00
 15/44 A kérdező kommentje:
Csak hülyéket fogtam ki..Okkal vagyok ezen a véleményen. :)
2014. máj. 7. 19:03
 16/44 anonim ***** válasza:

köszi a romlott indíttatású általánosítást :)

20/F

2014. máj. 7. 19:03
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel aztán kimagyarázod magad. Érvelésből 5-ös.
2014. máj. 7. 19:04
 18/44 A kérdező kommentje:

Kinek nem inge..

Lehet akkor mindenhol normálisak meg minden csak az én környékemen nem.. világos

2014. máj. 7. 19:06
 19/44 anonim ***** válasza:
akkor most vigyorogva ülök itt mert nem vagyok olyan mint a többi fiu akikből látszólag eleged van
2014. máj. 7. 19:09
 20/44 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még szinte mindenki azt hiszi,hogy övé a világ.Nem nagyképűségnek nevezném ezt,inkább egyfajta magabiztosságnak.Tudja magáról az illető,hogy fiatal,energikus,bárkit megkaphat.Ilyen korban a fiúk ritkán kötnek ki egy csaj mellett.Kevés köztük a korához képest komoly gondolkodású egyén.Ugyanez viszont sok lányról is elmondható,tehát egálban van ilyen szempontból a két nem ebben a korban.Sőt,sokan még harminc felé sem komolyodnak meg,néhány fiút még olyankor is a vére,és az a bizonyos szerve hajtja.Nem feltétlenül baj ez,ha kerülöd ezt a típust,tehát ha nem vagy olyan buta,hogy be lehet csapni.Hiszen csak azt lehet kihasználni,aki hagyja magát.
2014. máj. 7. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!