Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyenek a fiatal srácok?...

Miért ilyenek a fiatal srácok? (2o év körüliek)

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 18:50
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Talán helyesbítenem kell a kérdésemen.. Én adok a külsőmre, és nekem fontos a külső is hiszen akkor vonzalom nem lenne ami nélkül meg mi egy kapcsolat. Nem vagyok felszínes, szerintem akkor teljes minden ha passzol minden..Szóval akik álltalában rendbenvannak kívülről..azok belűlről ocsmány férgek.. ezt nem értem
2014. máj. 7. 19:14
 22/44 anonim ***** válasza:

"Kinek nem inge.."

Ezt az inget ráhúztad a fiatalokra :D Fuuuh de irritáló stílusod lehet élőben.

2014. máj. 7. 19:15
 23/44 anonim ***** válasza:
52%
Ne a Full Cap-os köcsögöket válaszd magadnak...
2014. máj. 7. 19:17
 24/44 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kellene belekötni egy egyszerű kérdésbe..:)
2014. máj. 7. 19:17
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval akik álltalában rendbenvannak kívülről..azok belűlről ocsmány férgek."

szerintem inkább te lehetsz az... vagy csak szimplán buta ;-))

2014. máj. 7. 19:18
 26/44 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok és több mint egy éve csalt meg a barátnőm, ezért lett vége a kapcsolatunknak...

Az utóbbi időben járok újra úgymond nyitott szemmel és keresem a lányok társaságát.

Téged kérdező Én teljesen megértelek, mert nem tőled hallom ezt először, sőt! Szinte heti rendszerességgel futok bele ilyen beszélgetésekbe.

Sajnos ez visszafele is elmondható néhány lányra. Hatalmas tisztelet a kivételnek!!!

Tudom, hogy vannak olyan lányok, akik igazán tudnak szeretni, akik magát a párjukat értékelik, nem pedig azt, hogy mije van...

Régóta keresek már egy olyan lányt, akit igazán lehet szeretni, és engedi is, hogy szeressék.

Nekem nem okoz gondot, ha küzdeni kell egy lányért. Sőt, azt fordul meg ilyenkor a fejemben, hogy "Végre! Végre egy lány akiért lehet küzdeni, akinek lehet udvarolni, aki fogadja a kedvességeket."

Nem érdekel, ha többször hívom és nem veszi fel, nem érdekel, ha nem válaszol, nem érdekel, ha elhalasztja a randit, nem adom fel, mert éppen ettől különleges. (Nyilván ehhez azért kell egy kicsi kölcsönös bizalom, és szimpátia)

23/F

2014. máj. 7. 19:23
 27/44 A kérdező kommentje:
De miért lennék buta? Ezt tapasztalom.. Kiírtam egy nyomorult kérdést akkor arra válaszolj ha akarsz ha nem akkor meg gépelj szépen máshova..és ne engem bírálgass.
2014. máj. 7. 19:24
 28/44 anonim ***** válasza:

Én ennek pont ellenkezője vagyok és nem kellek senkinek. 2-3 éve ismerkedek, de már belefáradtam.

20/F

2014. máj. 7. 19:25
 29/44 anonim ***** válasza:
59%
De azt nem tapasztalhatod, hogy minden srác ilyen, hacsak nem dugtál eddig az összes 20 év körülivel. De az megint csak téged minősítene...
2014. máj. 7. 19:25
 30/44 Noydra ***** válasza:
73%

Szóval. Akinek rendben van a külseje, az egy nulla agyú, idióta, "rosszul gondolkodó" senki.

Aha, szerintem k.u.rva hülye vagy. Ezt veheted diagnózisnak is.

2014. máj. 7. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!