Miért van az, hogy felnőtt, fiatal fiúként leragadtam a cuki, aranyos, kislányos kinézetű tini csajoknál, nekem miért ők tetszenek még mindig, főleg a 14-15 év körüliek?
Régen sokat csúfoltak esetleg kiközösítettek gimiben szakközépben? Esetleg voltak gimiben lányok akik elutasítottak? És azt ami kimaradt akkor, azt most még mindig szeretnéd megkapni?
Vaagy Visszamaradott vagy?
Nem azért mert kapcsolatot szeretnék, de én sem sminkelek, plázákba akkor megyek ha kell valakinek ajándék, és ha nincs meg a legújabb legdivatosabb ruhám, nem lógok a szüleim nyakán azzal: apuccciiiii, aggyá' má' egy kis pénzt arra a csini ruciraaaa!!!!!
Szerintem az én korosztályomban az én esetem a normális, de vannak olyan lányok a másik osztályban akik azt képzelik magukról, hogy húú de szépek amiért rajtuk van a fél tubus alapozó, formára szedett szemöldökkel, és amiért olyan ruhábamn járnak mint egy 17 éves. Én már az ilyen lányokat lenézem, és szánalmasnak tartom.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!