Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye milyen kiábrándító, hogy az aranyos, kislányos, alacsony, karcsú, bájos arcú, szép lányok a legutálatosababbak jellemre és ők sértik meg a legtöbb srácot, aki bepróbálkozik náluk?
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
Mi nem tudunk rajtad segíteni!Csak te tudsz magadon!Ez van!
Te szegény.. :/ Megértelek... Pont olyan utálatosak, mint azok a fiúk akiknek 5,456 cm a hajuk és fekete gatyát hordanak.... :((( Én is találkoztam egy féllel és mostmár tudom, hogy mind szemét, mert ő megbántott.
Ember!! több millárd lányból kettővel rossz tapasztalatod van, és mindegyik szemét lesz? Eleve mi köze a hajszínnek meg a méretnek a jellemhez? Neked sem tanítottak logikát az tuti...
hát ne vegyél minden normális lányt egy kalap alá.
nem mindenkinek van ilyen jelleme:)
és most ne legyél emiatt magad alatt. légy férfi! 2 lány bántott meg,nem igaz?! és még van több milliárd csaj szóval ne sajnáltasd magad,hanem élj!
16/L
Ez nem igAZ!
Én ilyet sose tettem.
-;-.÷÷÷¤×$ŁŁ<€]`˝˙´÷
igen minden lány felszínes, csak a pénz kell meg az izom
és arra nem gondoltatok,hogy minden pasinak meg csak a nagy mellek, a szex kell? akkor mit vártok?
szánalmasak vagytok.
00:29: fogjátok már fel,hogy vannak és mindig is lesznek KIVÉTELEK! - sokkal többet ér,ha valakinek van egy csepp esze,minthogy annyira izmos legyen,hogy szétdurranjon. nekem személy szerint nem jönnek be a kigyúrt fiúk.szóval kivételek vannak még ha nehéz is elhinni!
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!