Fiúk! Mi a véleményetek a kislányos, alacsony lányokról?
Mivel én is alacsony srác vagyok, ezért pozitívan vélekedem az alacsony lányokról. Szerintem aranyosak, ártatlanul tudnak nézni, elbűvölőek.
Én 169,7 cm. :(
Kb. 180 cm-nek örülnék.
Kicsi lanykent az a tapasztalat h szeretik, de inkabb noiesebben. Az arc lehet kislanyos de azert ruhaban legyen valami csajosabb.
Azt tudom h amikor egy bezs magassarku, farmer, rozsaszin polo, rozsaszin anyagaban mintas szovet kabat es "babas"-an kifestett arccal maszkaltam a westendben eleg sok elismero pillantast zsebeltem be... Es a cipoboltos fiu is extra figyelmet szentelt nekem :P
Vegyel magassarkut! Qz nekunk pont jo, mert ugy se vagyunk magasabbak az atlag pasinal viszont iszonyat szexin megnyujtja a labad!
Én 190cm vagyok és tuti hibás mert ennek ellenére imádom a pici csajokat. Persze fontos a nőiesség de itt most ugye nem erről van szó, hanem a magasságról és az arcról. Elolvadok egy kicsi aranyos csajtól pedig sokszor csak feleakkorák (súlyra) mint én. Szóval kissé összeférhetetlen a dolog sajnos :(
Ja, és ennek a pedofilsághoz semmi köze, ettől még nem vonzódok a gyerekekhez(17 alatt :D).
20/F
Nem küldök képet :)
de mindenki azt mondja, hogy olyan cuki vagyok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!