Fiúk! Az aranyos, kislányos vagy a menő, nagylányos stílus tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
KÜLSŐRE!
kislányos: pl. világos, pasztel színek, könnyű anyagok, virágminta, pillangók, fodor stb.
nagylányos: sötétebb, rikító színek, bőr, durva anyagok, strasszkő stb. :)
2012. márc. 10. 20:35
1/15 A kérdező kommentje:
és a lányok véleményére is kiváncsi vagyok! :) :$
2012. márc. 10. 20:37
2/15 anonim válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
igen, pontosan tudom mire gondolsz! meg "tucat" hatása is van... :\ :) csak az a baj, hogy nekem mégis mindig ilyen ruhákat sikerül kifognom :( szeretnék inkább nőies(mint *-s) lenni!
2012. márc. 10. 21:25
4/15 anonim válasza:
Én is :D Csomó ilyen ruhám van,szeretem is őket meg jól néznek ki,de pont úgy nézek ki mint mindenki körülöttem és most ráhajtok a 'kislányos' stílusra :D
5/15 anonim válasza:
6/15 A kérdező kommentje:
21:32 - nekem is pont ez az oka annak, amiért váltani szeretnék!
utolsó: hálám örökké üldözni fog! *.*
2012. márc. 10. 22:52
7/15 anonim válasza:
Nekem a nőies, ici-picit kislányos motívumokat tartalmazó öltözködés tetszik (virágok, esetleg csipkék). Holnap majd linkelek neked képet, hogy lásd, milyenre gondoltam, remélem találok olyat! :)
17/F
8/15 A kérdező kommentje:
előre is nagyon szépen köszönöm! :) ha nem az sem baj, mert már így is okosabb lettem! :D
2012. márc. 10. 23:23
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!