Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Melyik tetszik jobban:...

Srácok! Melyik tetszik jobban: aranyos, kislányos, mosolygós lány vagy a kicsit nőiesebb, kirívóbb lány?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az aranyos,kislányos,mosolygós.(35f)
2010. febr. 9. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

az első pedofil

amúgy aranyos mosolygós, de ne legyen olyan mint egy 6 éves.

a korának megfelelően viselkedjen. egy 25 éves nő is lehet aranyos mosolygós.

de kirívó semmiképp se legyen

2010. febr. 9. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
aranyos mosolygós
2010. febr. 9. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Hát mindenképp a mosolygós, még ha nem is kislányos. Rosszul vagyok az olyan divatfotóktól, ahol hót komoly képet vágnak a csajok, sehol egy mosoly. az ilyen képek még egy szép nőt is elcsúfítanak.
2010. febr. 9. 14:43
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi a kommenteket:-)

nagyon szívesen várok még többet is:-)

2010. febr. 9. 14:45
 6/10 anonim válasza:
100%
Én mindkettőben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tűnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nőnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.
2010. márc. 11. 16:11
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a véleményedet:)
2010. márc. 11. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az érettebb milfesebb nőiesebb az ideálom.A kislányos kinézettel az a bajom,hogy pedofeeling. Nem vagyok gyerekekre izguló hajlamű,nem jönnek be a gyereklány kinézetű kicsi teljesen leborotvált puciú tarkabarka rucis kislányok. Komoly érett nők az ideálom. Ne akik olyan arcvonásuak,hogy felnőtt korukra is gyerekesen néznek ki,arról nem tehetnek,de nekik várniuk kell legfeljebb egy évtizedet mire asszonyosabban néznek ki. nekik meg azért jó,mert későn érők, így késöbb válnak vén csorosznyává. Egyszóval ennek is megvan az előnye,hátránya. Én nem helyezem egyik kategoriát sem hátrányos helyzetűbe,csak a kilányos kinézetüek még várolistán maradhatnak pár évig
2010. szept. 16. 06:43
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2010. szept. 16. 13:14
 10/10 anonim válasza:
100%
mosólygás mindennél előbre való mert ebben a világban mindenki búval baszott és vonzó is a mosolygás ,de mindenek előtt legyél olyan amilyen vagy ne játszad meg magad senki kedvéért sem,akinek nem tetszik az éned az kapja be
2014. dec. 13. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!