Elég szomorú, hogy szinte az összes nő ilyen "VV6 ÁDÁM" típusú és kinézetű fiúkra bukik! A női logika csak eddig terjed el! Nincs igazam?
Az összes nőnek ilyen VV Ádám típus kell!!!
Mit csinál Ádám? Jó sok bunkóságot: böfög, meggyújtja a pukiját, lóbálja a farkát!
De, mégis ilyen izomagyú, taplo kell a nőknek!!
Amelyik fiú rendes, érettségizett vagy főiskolás nem iszik, nem dohányzik, nem kell a lányoknak, mert ő szerintük a 167cm magas férfi, "nem jó partner"!!!
A pofám leszakad ettől az "inteligens női logikától"!!!!
37-es! És akkor most büszke vagy magadra, hogy sikerült kiszúrnod nagy nehezen egy általánosítást? A nap hőse vagy! Gondolom ha nem láttad volna, akkor kussban maradtál volna.
Csak az lehet frusztrált akit megbántanak? Hülyéktől leszek frusztrált.
A kérdező stílusa nagyon elment a trágár irányba, viszont valamelyest értem a mondanivalója lényegét. Megmondom őszintén, ha ezzel az Ádámmal kéne versenyeznem egy lányért, nem sok esélyt adnék magamnak. :(
Lehet, hogy sokkal okosabb, műveltebb vagyok nála, de most őszintén: Egy ilyen fickónak szinte mondania sem kell semmit, máris övé a lány, egy magamfajta meg, ha vért izzad, sem éri el azt, amit ő.
44#.
Üdvözöllek 44-es! Melyik mondatom a trágár stílusú? Megkérhetlek, hogy idézd ide? Kösz! Én vagyok a kérdező.
Mégegyszer respekt a 44-nek! Megfogalmaztad, azt hiszem a lényeget:
Idézet! "...Egy ilyen fickónak szinte mondania sem kell semmit, máris övé a lány, egy magamfajta meg, ha vért izzad, sem éri el azt, amit ő...."
Ami engem illet egyébként, sok negatív élményem volt már és rendre feltűnt, hogy sajnos lehet akármilyen hülye egy ilyen Ádám-féle fickó, egy ilyen gyúrós, nagyszájú, hol bunkó-hol nyálas szépfiúnak sose lesz gondja a csajozással.
A Kérdezővel ellentétben én annyira nem szoktam ezt firtatni mostanában, mert teljesen felesleges. Valódi, reális választ úgysem kapok, csak a sározást, kiegészítve egy soviniszta stílusú rendreutasítással, amely szerint örüljek, hogy egyáltalán a létezéshez jogom van az ilyenek mellett.
49.#. Így van!!!!
Idézet:"..sajnos lehet akármilyen hülye egy ilyen Ádám-féle fickó, egy ilyen gyúrós, nagyszájú, hol bunkó-hol nyálas szépfiúnak sose lesz gondja a csajozással. .."
Totál igazad van! Mindig a lényeget írod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!