Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elég szomorú, hogy szinte az...

Elég szomorú, hogy szinte az összes nő ilyen "VV6 ÁDÁM" típusú és kinézetű fiúkra bukik! A női logika csak eddig terjed el! Nincs igazam?

Figyelt kérdés

Az összes nőnek ilyen VV Ádám típus kell!!!

Mit csinál Ádám? Jó sok bunkóságot: böfög, meggyújtja a pukiját, lóbálja a farkát!

De, mégis ilyen izomagyú, taplo kell a nőknek!!

Amelyik fiú rendes, érettségizett vagy főiskolás nem iszik, nem dohányzik, nem kell a lányoknak, mert ő szerintük a 167cm magas férfi, "nem jó partner"!!!

A pofám leszakad ettől az "inteligens női logikától"!!!!

2014. márc. 16. 17:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy az emberek ilyen szarságokat néznek mint a VV. Életemben nem néztem még egy másodpercet sem belőle. Borzasztó, hogy hová halad ez a társadalom.
2014. márc. 16. 17:38
 12/50 anonim ***** válasza:

Azért ha egy picit körbenézel oda kint a nagyvilágban és nem csak a szórakozóhelyekre mennél ahol javarészt ilyen emberekbe botlasz akkor észreveheted hogy egy közel sem így van.

Én 20on évesen sok helyen jártam már mindenféle emberrel megismerkedtem, bár nekem sincs barátnőm, most hagyjuk miért. De én beszéltem csinos, kevésbé csinos, átlagos, s csúnya lányokkal és nem feltétlen a külső alapján kell ítélni. Egy nagyon csinos alacsony bombanő utálja az ilyen alakokat de van egy picit csúnyácska buta lány aki pontosan az ilyen emberekre bukik mert bőven elég a külső és ennyi.

De tudok olyan lányról is akinek külsőleg bejön de belsőleg hányna tőle és akkor inkább nem is beszél vele.

A legtöbb átlagos picit csinosan kinéző lányok közt is sok típus van van akik szintén az ilyenekre buknak és vannak akik nem.

Sok olyan lány akik csak buliból buliba járnak nulla a tanulási eredményük azok bukhatnak általában ezekre a pasikra, de az sem igaz. Ismerek egy olyan csajt is aki egy bombázó, és az öltözködése is picit kihívó és látásból sokan gondolhatják azt hogy na neki is az ilyen ember kell. Igaz nem egy jó tanuló a csaj de én biztosra mondom hogy nála sem így van mert annak a csajnak is fontos a belső, az hogy legyen értelmes a srác nem várja el tőle hogy diplomája legyen vagy érettségije de az életbe állja meg a helyét. És ő pont nem ezekre a fajta pasikra bukik neki egy teljesen átlagos srác a barátja akivel eljárnak bulizni, de sosem viszik túlzásba, nem böfögnek orrba szájba nem okádják végig az utat, és nem néznek le senkit!

Szóval nem feltétlen van ez így ahogy gondolod, de valóban vannak olyan jó csajok (külsőre) akik az ilyenre buknak az hogy milyen a belső egyiket sem érdekli.

2014. márc. 16. 17:39
 13/50 anonim ***** válasza:

,,Életemben nem néztem még egy másodpercet sem belőle."

Képzelem.

14/50 anonim ***** válasza:
92%

Minek válaszoltok az ilyen kérdésekre? A kérdező egyértelműen haragszik a világra a saját tesz-toszasága miatt és itt vinnyog.

Jelentsétek, hogy provokatív, többet nem érdemel.

15/50 anonim ***** válasza:
5-ös. Pont hogy nem. Szerintem 10ből max egy férfinak jönnek be kifejezetten ezek az agyon sminkelt, szilikonos nők. Nekem kifejezetten taszítóak. Mellek mérete sem fontos. Átlagos lány bőven jó. Kivéve a vv Ádámoknak. De a legtöbb lánynak mégis ő kell. Akkor kinek nagyobbak az igényei?
2014. márc. 16. 17:41
 16/50 anonim ***** válasza:
0%
12-es! Jó nagy hülyeségeket írsz.Annak a csajnak akit utoljára jellemeztél, lehet hogy átlagos pasija van, de az Ádám félékkel csalja titokban.
2014. márc. 16. 17:42
 17/50 anonim ***** válasza:
0%
Startled wich! Fáj az igazság? Téged kéne jelenteni, ha kur.va vagy. :D
2014. márc. 16. 17:43
 18/50 anonim ***** válasza:
82%

Mivel nincs tv-m, és nem is Magyarországon élek, most rákerestem vv ádámra, hogy ki ez egyáltalán.

Pont úgy nem kell, mint az ilyen siránkozó fiúkák mint a kérdező.

Nem azért nem kellesz a nőknek, mert mindnek vv ádám kell, azért nem kellesz a nőknek, mert alacsony vagy, frusztrált, és nőgyűlölő.

Ráadásul megkeseredett, és a sikertelenséged egyetlen okát a "női logikában" látod. Az meg sem fordul a fejedben, hogy veled van a baj.

25\L

2014. márc. 16. 17:48
 19/50 anonim ***** válasza:

persze lanyok, ne kamuzzatok.

elobb elfogadnatok egy ilyen kis divatb**zi selyemg**cit mint egy visszafogottabb, atlagos fiut.

2014. márc. 16. 17:51
 20/50 Moszuke ***** válasza:
olyan, hogy női logika nem létezik.
2014. márc. 16. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!