Elég szomorú, hogy szinte az összes nő ilyen "VV6 ÁDÁM" típusú és kinézetű fiúkra bukik! A női logika csak eddig terjed el! Nincs igazam?
Az összes nőnek ilyen VV Ádám típus kell!!!
Mit csinál Ádám? Jó sok bunkóságot: böfög, meggyújtja a pukiját, lóbálja a farkát!
De, mégis ilyen izomagyú, taplo kell a nőknek!!
Amelyik fiú rendes, érettségizett vagy főiskolás nem iszik, nem dohányzik, nem kell a lányoknak, mert ő szerintük a 167cm magas férfi, "nem jó partner"!!!
A pofám leszakad ettől az "inteligens női logikától"!!!!
Látom te is ki vagy békülve önmagaddal :)
Milyen magas vagy picim?
A kérdésed nem más, csak üres vinnyogás és köpködés. Olyan szinten unalmas, hogy fel sem idegesít már.
Csak hogy jobb napod legyen: Nem mindenki ilyen. Pl. nekem sem jönnek be az ilyen Ádám-félék. Egy intelligens, egyetemista fiúval vagyok együtt. Nem dohányzik, és nem iszik, max. alkalomadtán. Nem izomagyú, nem divatmániás, és még rendes is.
Jah, és attól, hogy valaki szelíd és rendes, még nem lesz unalmas, viszont az ilyen mérgelődő fiúkák baromira nem a rendes fiú kategba tartoznak, csak ezzel próbálnak érvelni. Kérdező, ez alapján a fröcsögés alapján nehéz elképzelni, hogy bármi vonzó legyen benned, már bocs!
+1 kérdés: Abban miért keresel logikát, hogy kinek ki tetszik? :)
"Elég szomorú, hogy szinte az összes nő ilyen "VV6 ÁDÁM" típusú és kinézetű fiúkra bukik!"
- Szinte az összes? Még jó hogy nem általánosítasz. Vagy talán beszéltél az össze nővel, hogy ezt így ki mered jelenteni? Btw nekem stílusra a rockerek jönnek be, de a külső/viselet egy dolog, belsőre is megfelelőnek kell lennie, olyat pedig nem egyszerű találni bármilyen stílust is néz az ember. Mindegy, hogy a belső vagy a külső értkek nem passzolnak úgyanúgy nem lesz semmi. Nekem legalábbis mindkettőnek jónak kell lennie egy párkapcsolathoz, de lehet ezzel csak én vagyok így.
" A női logika csak eddig terjed el!"
- Azt, hogy kihez vonzódik valaki mióta a logika dönti el?
"Nincs igazam?"
- Nincs. Amúgy nem tudom, te milyen körökben mozogsz nálunk a családban senki nem néz magyar kereskedelmi csatornákat, nem véletlen. A munkahelyemen/baráti körben ilyesmi nem beszédtéma, mivel senki nem ennyire primitív a nők többsége nem is tudja ki az a "VV6 Ádám" ami engem illet nem tudom melyik az mivel nem nézem azt a műsort csak tippelni tudok a plakátok alapján amiket látok.
Sajnálom ha kicsit éles hangvételű lett amit írtam, kérdező nem az a célom, hogy megbántsalak. Szerintem a lehető legrosszabb amit tehetsz, hogy általánosítasz és minden nőre haragszol, ezzel csak magadnak ártasz. Nem nekem, és nem is a többi nőnek.
,,hogy általánosítasz és minden nőre haragszol,"
Mikor általánosított te buzerátor? Ki mondta, hogy minden nőre haragszik?
,,vagy talán beszéltél az összes nővel"
Hol az apád fa.szában általánosított ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!