Elég szomorú, hogy szinte az összes nő ilyen "VV6 ÁDÁM" típusú és kinézetű fiúkra bukik! A női logika csak eddig terjed el! Nincs igazam?
Az összes nőnek ilyen VV Ádám típus kell!!!
Mit csinál Ádám? Jó sok bunkóságot: böfög, meggyújtja a pukiját, lóbálja a farkát!
De, mégis ilyen izomagyú, taplo kell a nőknek!!
Amelyik fiú rendes, érettségizett vagy főiskolás nem iszik, nem dohányzik, nem kell a lányoknak, mert ő szerintük a 167cm magas férfi, "nem jó partner"!!!
A pofám leszakad ettől az "inteligens női logikától"!!!!
19:22 -es
Amennyiben sikerült elsajátítani az olvasás képességét javaslom szíves figyelmedbe a kérdező által kiírt kérdés vastagbetűs sorai alatt az első és negyedik mondatot.
Az azonnali agrsszív rakcióból és válasz trágárságából egyszerű és primitív személyiségre következtetek, éppen ezért nem vagyok biztos benne, hogy képes vagy ezen egyszerű művelet végrehajtására, úgyhogy biztos ami biztos alapon idemásolom a KÉRDEZŐ írását:
"Az összes nőnek ilyen VV Ádám típus kell!!!"
"De, mégis ilyen izomagyú, taplo kell a nőknek!!"
Ezek után, ha ez nem általánosítás akkor mi az?
(A kérdés költői. Éppen ezért szükségtelen további trágár kifejezésekkel piszkítani a levegőt illetve mások monitorját ha építő jellegű kritkád van vagy értelmes hozzászólásod terészetesen szívesen olvasom).
Akkor röviden tömören megpróbálom megfogalmazni, ill. csak egy példát hozok fel!
Netes társkerső!
A hozzám hasonló pasi, mondjuk érettségivel, főiskolásként vagy egyetemistaként regisztrál, kitölti a lapot. Nem iszom nem dohányzom, rendes, becsületes vagyok (Kiderült, hogy ezek a dolgok szart sem érdeklik a lányokat..!! )
Beírom: 167cm vagyok, teszek fel jó fotót.
Persze az alap, hogy egy lány sem ír, tehát én írok nekik!...és tudjátok mi az eredménye?
-Nem ilyet keresek!
-Bocs, én csak 180cm-től keresek! (még a 160-165cm-es lányok is)
-Hogy gondolod te pasi, miért nem vagy 185cm, akkor bejönnél!
Higyjétek el, ez számít esődlegesen a nőknek!
Akkor tovább megyek. Ha regisztrálna egy ilyen VV6-os Ádám típus, feltesz egy izomagyú képet, beírja 180cm és csodák csodájára ez a típus 10 nő közül mind a 10-nek bejön!
(Ádámmal semmi bajom, félreértés ne essék csak az ilyen stílusú pasit hoztam fel példának az alapkérdésemben!! )
A nők felszínesek!
Nem érdekli őket, hogy iszik-e a pasi! Lehet kábítószerezik a pasi! Lehet bűnöző a pasi!!
Mind, mind nem számít a nőknek!! Csak legyen ilyen kigyúrt Ádám típus és 180cm legyen minimum!
Még kuncogva, dicsekedve is mutogatják a barátnők egymás között ilyen Ádám típusú palit, ha kifognának!
A magamfajtát meg a kukába dobják!
-Nézd, milyen jó pasi! Hűűű de jó pasi, hűűű de járnék vele...stb.
Ez az utolsó hozzászólásod kérdező már csak üres acsarkodás. Arról senki nem tehet kihez vonzódik külsőre és kihez nem, a magasság sok nőnél számít. Ez ellen se te sem ők nem tudnak tenni. Amiért felelősségre lehet vonni őket vagy szemrehányást tenni ha bunkók, flegmáznak úgy utasítanak el ami mellőz mindenféle tisztelet.
Az ultolsó soraid alapján viszont egyenesen kiskamasznak néznélek, ennyire éretlen lennél? (a túlzott felkiáltójel használat sem segít a dolgon, komolytalanná teszi a szöveged)
31-es! ,,szinte az összes nő ilyen "VV6 ÁDÁM"""
Szinte! Ott van, hogy szinte. Te nem tudsz olvasni te analfabéta féreg. Mekkora betűkkel írja még neked? Ha nem tudod mi az az általánosítás akkor ne ugass. Vagy ha direkt kiforgatod a kérdező szavait, akkor meg mi az anyádat ugatsz primitívségről ? :D
Amint arra felhívtam a figyelmed, nem a vastagbetűs sorokból van a kivett idézet. Leírom újra, ha nem sikerült elsőre értelmezned, a vastagbatűs rész alatt, az 1. és a 4. mondat. Az első mondatban kifejezetten az össszes nőre érti. Ott általánosít.
Nem tudom miért számítok neked féregnek, mindenesetre nekem nem ártasz, a haragod pedig értelmetlen. Gondolom valaki/valakik megbántottak azért vagy ilyen fusztrált. Viszont el kéne gondolkodni azon ha a feléd irányuló szavak így megsebeztek akkor talán neked is vigyáznod kéne a beszédedre mások irányába.
Nem pont felém, engem egy ismeretlen véleménye kb annyira izgat mint a cipőm sarkán a kosz, de nem mindenki ilyen. A szavaknak súlyuk van és ezzel a beszéddel csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
# 35 # 36
Azt hiszem, hogy rég láttam ekkora bunkót. És ez nagy szó!
Csak pislogok, hogy mégis miféle stílusban írsz, ráadásul oltári nagy baromságokat. Csodálkozom, hogy van olyan még, aki megpróbál veled normális hangnemben vitázni. Csókold meg a s.eggét hálából annak, aki még hajlandó leállni veled akár egy szóra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!