Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek? A többi lent!

Szerintetek? A többi lent!

Figyelt kérdés
Mi a francot csináljak? Annyira szomorú vagyok!Van egy srác,2 évvel idősebb,nagyon tetszik,minden nap rá gondolok,vágyom rá. Egy suliba járunk és pár hete folyton az osztályunk előtt ült,mosolygott,ahogy énis rá,de mióta visstajottunk sízésről ki se jon az osztályábol! Nem is nagyon van esely igy h összefussunk...hogy tudassam vele,h szeretem? Annyira ki vagyok...

2014. márc. 9. 15:40
 1/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2014. márc. 9. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá, kezd el vele beszélgetni

és mond meg neki hogy szimpi :)

2014. márc. 9. 15:44
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha ki se mozdul az osztályábol....az én önbizalmam pedig 0!!!:( Valójában attól is félek,hogy nem utasít el...mert nem tudom abban az esetben mit kell tenni?:(
2014. márc. 9. 16:11
 4/8 anonim válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval, vagy menj oda hozzá és beszélj vele, vagy ha azt nem mered, keress valami elérhetőséget a neten és írj neki... Ha eléred elkezdhettek ott is beszélgetni vagy megbeszélhetitek, hogy élőben folytatjátok ( hasonló helyzteben voltam/vagyok, és elég sokat kerestem a neten az elérhetőségét, aztán meglett írtam neki és kiderült, hogy már rég óta akart velem beszélgetni... na tehát hajrá :)
2014. márc. 9. 16:14
 5/8 anonim válasza:
4-es vagyok, azt akarom még most hozzátenni, hogy először beszélgess vele valamilyen formában és ne rögtön letámadd, hogy szereted, persze késöbb az is jöhet majd :)
2014. márc. 9. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot,szerencsére tudom az elérhetőségét!
2014. márc. 9. 16:20
 7/8 anonim válasza:
Na akkor hajrá :) (4-es )
2014. márc. 9. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Elöször holnap suliban megltom mi lesz,hogy viselkedik,aztán összeszedem a bátorságom!;)
2014. márc. 9. 16:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!