Hol lehet megismerkedni ilyen férfiakkal?
Az érdekelne, hogy hogyan vagy hol lehetne olyan férfiakkal randizni akik(?) :
-Motiváltak
-Van elképzelésük az életről
-Nem léhűtő
-Jól néz ki (nem kövér)
-Van humorérzéke
-Romantikus
-Spontán
-Sikeres
-Sármos
-Odaadó
-Önzetlen
-Szereti az állatokat
-Nem beképzelt
-Társasági ember
-Életvidám, Pörgős
Tudom, nem kevés .. de ilyenek tuti vannak valahol, csak hol? :)
Sajnálom, hogy arrogánsnak értelmezed a kommentem, pedig nem szántam annak, meg nem is tudom mi benne az arrogancia számodra, na mind1
És nem az én nézetem írtam le, hanem az emberek többsége amit gondol, sikeres=egzisztencia.
Többek között egy ilyen kaliberű kérdésnél én sem kissesség nézetét fogom előtérbe helyezni, mivel szinte csak az anyagiasság köthető ehhez, és még századjára is leírom hogy mindehhez hozzátesz a nem hétköznapi lista.
Ne legyél túlságosan elfogult, én sem a saját nézeteim pesztrálom az emberekbe, hanem csak levonok egy konzekvenciát a kérdezőről a leírtak alapján, meg használom a józan paraszti eszem.
Úristen kislány, ez a lista! :D Bilibe lóg a kezed!
Ráadásul ellentmondásos is, aki jól néz ki, sármos, sikeres abba tuti van egy kis beképzeltség ha csak tudat alatt is. Nekem a romantikushoz se passzol nagyon a pörgős, és nem hinném hogy a romantikus szilikonmellű macát keresne. Random összeszedtél jó tuljadonságokat amik eszedbe jutottak? De ha még létezne is ilyen egyed (amit kétlak) az tuti nem állna le ilyen magadfajtákkal, amit leszűrtem rólad a válaszaidból.
Sweet Insanity:
Egy dolgot meg kellene tanulnod az életről: Nincs "ha, esetleg, netán". Az életben csak feketén-fehéren, tisztán vannak dolgok, igen-nem logikai döntésekkel. Az, hogy páran mire gondolnak, döntő szempontból lényegtelen. A kérdés a következő: ÁTLAGOSAN az emberek a "sikeres" szóból a pénzre következtetnek? Igen vagy nem? Nem kell a "van aki igen, van aki nem, többség igen, de nem mindenki" szöveg! Csak egy tiszta "Igen, vagy Nem"! Mert az élet ebből áll. Ezen logikai választási lehetőségekből! Majd egyszer megtanulod...
Kérdező:
Alapjában nem lenne gond a listáddal sem. A kifejezésmódod és stílusod a gond! Páran beszólnak neked, te máris beindítasz egy TELJESEN FELESLEGES önvédelmi mechanizmust. Az, hogy egy nőnek idősebb korára megereszkednek a mellei, egy alap biológiai tulajdonság. Senki nem sértegetett, vagy ilyesmi, ez egy tudományos tény közlése volt. Senki nem volt kíváncsi rá, hogy neked mű melleid vannak! A tested "egyediségének" ismerete nélkül, olyan tényt tártak eléd, ami minden női testtel megtörténik. Te tulajdonképpen beavatkoztál a biológiai rendszered (hát mai környezetben igazából már nem) szinte tökéletes működésébe. Ha valaki a saját testét "torzítja", még ha ez jó irányba megy, akkor is lelki sérültségre utal!
Először is, vizsgáld meg magad, terád mennyi igaz ebből.
1. ha minden pontot bepipáltál magadról, sajnos határtalanul beképzelt vagy, a normális pasik menekülnek az "istennő vagyok, szedd össze magad, hogy szóba álljak veled" stílusú nőktől.
2. ha nem tudtál minden pontra őszintén pipát tenni, kezdheted megvizsgálni, mely pontokban fogsz engedményre kényszerülni.
Tinikoromban nekem is volt hasonló listám, elvégre a lányok álmodoznak olyankor (bár az enyém jóval rövidebb volt, és a romantikára korlátozódott). Akiket megismertem, próbáltam rájuk húzni az általam elvárt tulajdonságokat, és mikor semmi sem sikerült, rájöttem, ez nem így megy.
Eldöntöttem, nem lesznek elvárásaim, amit kapok, megköszönöm, és én is adok, amennyit tudok. Vaze, kislány, és megtaláltam a boldogságom.
Sok sikert!
ui: vele legyél sikeres, vele építsd az életed, vele alakítsd a napjaid olyanná, amilyet szeretsz és ő is szeret - csak így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!