Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet megismerkedni ilyen...

Hol lehet megismerkedni ilyen férfiakkal?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy hogyan vagy hol lehetne olyan férfiakkal randizni akik(?) :

-Motiváltak

-Van elképzelésük az életről

-Nem léhűtő

-Jól néz ki (nem kövér)

-Van humorérzéke

-Romantikus

-Spontán

-Sikeres

-Sármos

-Odaadó

-Önzetlen

-Szereti az állatokat

-Nem beképzelt

-Társasági ember

-Életvidám, Pörgős

Tudom, nem kevés .. de ilyenek tuti vannak valahol, csak hol? :)

2014. febr. 19. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:

# 30:

Igen, mert ez Magyarországon igencsak reális, hogy valaki 20 évesen megdolgozik egy ilyen költséges beavatkozásért...

2014. febr. 19. 01:30
 32/84 anonim ***** válasza:
20 évesen a legkönnyebb megdolgozni érte...
2014. febr. 19. 01:33
 33/84 anonim ***** válasza:
56%
"nálam vagy nálad" volt a mottó.ÉS öszejött egy feszes didkó.
2014. febr. 19. 01:35
 34/84 anonim ***** válasza:
58%

Álszent emberek gyülekezete. Ilyenkor hol van a közhelyként emlegetett, híres elfogadás? Komolyan azért kell habzó szájjal dühöngeni, mert megműttette a mellét? Ettől kevesebbet ér?

Amitől meg konkrétan okádhatnékom van, hogy rögtön már a másiknak a pénztárcájában kell turkálni. Mi közötök hozzá, hogy ki fizette ki neki és miből?

2014. febr. 19. 01:37
 35/84 anonim ***** válasza:
Na, most én érzem magam hülyének... Ez eszembe sem jutott. Így jár az aki a legjobbat feltételezi mindenkiről... -_-'
2014. febr. 19. 01:37
 36/84 anonim ***** válasza:
8%

# 34:

Nem kell álszenteskedni.

2014. febr. 19. 01:38
 37/84 anonim ***** válasza:

Végül is még annyit fűznék hozzá, hogy ha nem állsz neki kérkedni azzal, hogy neked szilikon melled van, nem kapnál ennyi negatív véleményt.

A dicsekvés soha nem vezet jóra, főleg itt a gyiken..

2014. febr. 19. 01:39
 38/84 anonim ***** válasza:
18%

Csak mert vannak alapszintű elvárásai már nem feltételezni kell, hogy nem tudja ugyanezt viszonozni?

Mitől agyonműtött ha csak egy mellműtétről van szó normális keretek között?

Miért kell egyből nekiesni? Ha egy nő öntudatos az a baj ha meg önbizalomhiányos az a baj...

Kinek miköze hozzá miből fizette ki? Egyéni szociális helyzet. Ti talán beszámoltatok róla miből éltek vagy titeket nem segítettek a szüleitek?

Azért szidjátok mert a szülei megdolgoztak a pénzért éshogy jó életet biztosítsanak a gyerekeiknek? Melyik normális ember ne szeretné ugyanezt?

Konkrétan letámadtátok a kérdezőt, mégis milyen hangnemet alkalmazzon? Kénytelen megvédeni magát...

Nézzetek már magatokba mielőtt másokat vádoltok ismeretlenül.

Undorítóan rosszindulatúak tudnak lenni sokan...

Akárhogy él egy ember mindig lesz olyan aki gyűlöletet kelt ellene.

2014. febr. 19. 01:42
 39/84 anonim ***** válasza:
Nem kérkedett hanem hasonló stílusban válaszolt, mint ahogy hozzászóltak...
2014. febr. 19. 01:44
 40/84 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedtem, hanem reagáltam az ok nélküli sértegetésre. És mielőtt bárki is gondolna bármire, soha életemben nem kényszerültem bármilyen undoritó munkára... gondolom sokan tudják mire gondolok. Ítélkeztek, mikor nektek is ugyanúgy vannak hibáitok... Bár a mai naig nem tartom hibának, hogy kés alá feküdtem. Kicsit gondolkozzatok el.. már bánom, hogy feltettem ezt a kérdést..
2014. febr. 19. 01:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!