Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyen lehet megismerkedni 35 év feletti férfiakkal? 23/l
23 évesen 35 felettieket keresel??? Nos, ahogy írták is, kocsma, gyárak, focimeccsek, stb. Ezek többnyire nősek, max szeretőjük lehetsz (abból is lehet a sokadik). Persze van egyedülálló is, de ritka.
F/29
Micsoda hülyeségeket beszél egy két ember...
Miért hiszi mindenki azt aki 35 éves hogy már megnősült,foci mecset néz,vagy egy gyárban dolgozik?!
35 körül mér meg áll az élet vagy mi?Nekem több simerősöm van aki 35-36 éves és vagy elvált mert volt egy fos házassága agy pedig nem találta meg az igazit,vagy pedig jól érzi magát jelenleg egyedül.A mai világban ezek a dolgok kitolódtak 35-40 körül,mármint ami a házasságot illeti.
Az hogy valaki nem nősült meg még annyi idősen az nem azt jelenti hogy egy idióta vagy lelki nyomorék....
Bár azt én sem értem hogy miért nem elégszel meg a 29-30 évessel mondjuk?Ez azért érdekelne...
29/F
A komment megírásának időpontja: ma 10:36
Mert kölyök volt,mondod te a kemény 23 éveddel!
Akkor keressél egy 50-60 évest az már biztos nem kölyök...
Szerintem neked vannak túl nagy elvárásaid nem gondolod??
Általában az ilyeneknél az szokott lenni,hogy a csomón is a csomót keresi!
Én ismerek egy lányt aki 21 éves és a 27 évesre azt mondja hogy kölyök!Szerintem az elvárásokból egy kicsit vissza kellene venni,majd ha te is leraktál valamit az asztalra akkor válogassál és nem mástól várd a megoldást!
Ha már letettél valamit,akkor viszont benned van a hiba,mert várod a herceget fehér lovon és ireális elvárásaid vannak...
Az ilyeneknél az szokott lenni ezt tapasztalatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!