Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyen lehet megismerkedni 35 év feletti férfiakkal? 23/l
Én már leraktam vmit az asztalra, de általában a férfi nem tud semmit felmutatni, ami még nem is lenne gond, de nekik az első bulizás, d@ugás, fűvel-fával. Minden mindegy nekik. Tengődnek-lengődnek.
Tisztelet a kivételnek.
A komment megírásának időpontja: ma 10:50
Hát nem tudom te merre fele laksz,de én 29 éves vagyok és a barátaim,haverjaim is ez a korosztály,de nálunk ez már lecsenget már kb olyan 25 éves korig!
Valakinek már felesége van,van aki elvan egyedül és vár egy normális lányra,ami nem egyenlő azzal hogy bulizik és fűvel fával kefél!Akkor te rosszakat fogtál ki vagy nem tudom,mert az én korosztályomban ez a dolog már lecsengett,nem azt mondom vannak ilyenek is,de én azt látom a környezetemben hogy mindenki egy kicsit megkomolyodott és normális kapcsolata vagy mér nem találta meg a számára megfelelő lányt,de nem kefélget jobbra balra!Rossz helyen keresgélsz vagy rossz társaságban szerintem....
Nem mellesleg nem kellene általánosítani!!
nálam is lecsengett 9-10 éve. a haverjaim járogatnak próbák után sörözgetni, bulizgatni. én nem tartok velük, már nem hiányzik.
34/F
A komment megírásának időpontja: ma 10:57
Lehet hogy oda írtad,de még sem az a véleményed....
Ahelyett hogy itt sírsz miért nem keresel egy normális palit?
Nem mellesleg megsúgom hogy ha így állsz hozzá a dolgokhoz akkor még várhatsz egy jó ideig a hercegedre és a tökéletesre és ha mindenkiben a hibát keresed akkor a végén te is szinglik táborát fogod erősíteni!
Amúgy kiváncsi lennék hogy mi az mire azt mondtad hogy ő kölyök?Vagy is mi döntötte el nálad el hogy ez egy 30 éves kölyök
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:06
Pedig elfog.....
pl. sorozatfüggő volt, nap csak tévét nézett. Mindent! Legyen az szappanopera, vagy krimi. Mindennap. Annyira, hogy ez határozta meg az életét. Több munkahelyről kirúgták emiatt! (elkésett állandóan a filmek miatt). A szüleinél lakik még mindig egyébként, az anyja ágyba viszi neki a kaját. Tőlem is ez elvárta! Veszélyesen vezetett! Több balesete is volt! Több ideig volt munkanélküli, mint amennyit dolgozott. Váltakozva. Délután 3-kor kelt fel. Tüci-tüci zenét hallgatott az autójában, mint egy tini. Mindenki elégedett a főztömmel, de ő nem volt. "Anyám jobban főz..."-mondta.
Előtte volt több olyan barátom, akinek a haverok, a bulizás fontosabbak voltak. Egy villanykörtét sem tudtak kicserélni. A boltban nem ismerték az árakat sem :-) Minden buliba matt részegek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!