Hol lehet megismerkedni ilyen férfiakkal?
Az érdekelne, hogy hogyan vagy hol lehetne olyan férfiakkal randizni akik(?) :
-Motiváltak
-Van elképzelésük az életről
-Nem léhűtő
-Jól néz ki (nem kövér)
-Van humorérzéke
-Romantikus
-Spontán
-Sikeres
-Sármos
-Odaadó
-Önzetlen
-Szereti az állatokat
-Nem beképzelt
-Társasági ember
-Életvidám, Pörgős
Tudom, nem kevés .. de ilyenek tuti vannak valahol, csak hol? :)
Ha neked az álszentség, hogy valaki nem turkál ismeretlenek pénztárcájában (amikor nem ez volt a kérdés), nem kötekedik, r.ibancoz és pszichoanalizál egyből egy kérdés alapján, akkor egészségedre, de elég nagy gondok lehetnek a fejedben (és most finoman fogalmaztam). Néhányan már lassan az egész élettörténetét kitalálják a semmiből. Szánalmas. :D
Annyit megjegyeznék, hogy nem istenítem a kérdezőt, még azt sem állítom, hogy szimpatikus lenne (neki is volt 1-1 meredekebb hozzászólása), de amit néhány ember leművel itt, az egyszerűen gyalázat.
Higgadj le, és gondold át a helyzetet.
Senki nem kérdezte tőle, hogy milyen mellei vannak, magától kezdett el vele dicsekedni, ennyi.
Az ilyen eberek értéke egyből elkezd süllyedni, ha pl jelen esetben a melleivel próbálja magát jól kihozni egy x helyzetből.
# 38:
Olvasd még egyszer végig a hozzászólásokat... Főleg, amit a szüleiről írt.
Azt pedig mindenki leszrná, hogy miből van a cicije, ha nem reklámozná... A listája pedig húzós. Na, jó.. igazából én a sikeresen akadtam csak ki, a többi reális valamilyen szinten.
Miért érzem magam ilyenkor mindig szemétládának?
# 41:
Nem tagadom, valóban nem vagyok teljesen százas és erről papírom is van. Szerinted miért irkálok ide hajnali kettőkor, hétköznap?
Az, hogy ribizli, meg konkrétan nem nekem jutott eszembe.
"és ne egy olyan férfitól függj, aki bármikor otthagyhat a megereszkedett melleid miatt..."
"A kérdező kommentje:
Melleim nem fognak megereszkedni, mivel nem eredetiek"
Ez volt az a híres sértés, ennyit erről.
# 42
Szerencse, hogy semmi szabvány nincs egy ember értékére, hanem mindenki szabadon határozza meg az embereket saját maga számára, így nekem is pl. jogomban áll az itteni néhány senkiházihoz hasonló embereket egy rakás senkinek tartani.
A mell témát fel sem hozta magától, hanem kapta rögtön az áldást azzal a megereszkedett mell miatt otthagyós témával, arra reagált. De még ha nem is így lenne, akkor is az sajnos groteszk módon beteges dolog, hogy a válaszolók a szilikonmelles témából eljutottak odáig, hogy lelki sérült, k.urva, kitartott, gazdagapucis...stb. Meg persze falusi vénasszonyok módjára kell ugye fejtegetni, hogy kinek mire miből van pénze. :D
Utálják mindenhol a lelkisérült nagyképű fajtádbéliket,bocsássatok meg e nemzetnek mert érdem szerint jutalmaz :D
amúgy se társkereső
neked meg nem telefon hogy beleszóljál
Ez a gyik, nem kell csodát remélni az emberektől.
Én sem állok a kérdező mellett, van egy véleményem róla, és kész.
Ami még az elején a listából alakult ki, majd a kommentjeit olvasva teljes lett.
Aztán engem meg az kqrvára nem érdekel, hogy mije honnan kitől miért van, de én azt mondom ezzel a mentalitással tényleg sok jóra ne számítson az életben...
Főleg a szélsőséges listájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!