Hol lehet megismerkedni ilyen férfiakkal?
Az érdekelne, hogy hogyan vagy hol lehetne olyan férfiakkal randizni akik(?) :
-Motiváltak
-Van elképzelésük az életről
-Nem léhűtő
-Jól néz ki (nem kövér)
-Van humorérzéke
-Romantikus
-Spontán
-Sikeres
-Sármos
-Odaadó
-Önzetlen
-Szereti az állatokat
-Nem beképzelt
-Társasági ember
-Életvidám, Pörgős
Tudom, nem kevés .. de ilyenek tuti vannak valahol, csak hol? :)
"#55: A sikeres mióta belső tulajdonság? Pusztán anyagias kritérium."
Arról, hogy neked ezt jelenti, nem a kérdező tehet.
Nekem sem ezt jelenti, így simán lehet, hogy neki sem, ezért ameddig nem bizonyosodtál meg róla, hogy tényleg anyagiasságra utalna, addig nem kellene sz.art dobálni.
Azt pedig inkább nem is minősítem, hogy csak egy dolgot tudsz kiemelni abból a már-már hírhedt listájából.
# 62:
Talán mert engem egyedül csak az zavar a listáról?
Nálad akkor mit jelent a sikeres?
Ha ezt jelenti, akkor elfogadom.
Mondjuk valóban ritka az ilyen ember.
Mindenki tudja, hogy a "sikeres" egyenlő az anyagi háttérrel, kár is szépíteni ez így van.
Most persze lehet mondani, hogy csak én gondolom így, ami természetesen nem igaz.
Ha mondjuk így írta volna *Sikeres az életben
Akkor talán nem mindenki az első definícióra gondol azonnal.
Meg ugye egyben az egész lista magában foglalja a "tökéletes álom pasi" címet, amiből természetesen az anyagiasság nem maradhat ki.
Így nem nehéz az egyszerű embereknek következtetni, senki nem lát a sorok mögé, és gondolat olvasók sem vagyunk.
Találgatni meg szépíteni reggelig lehetne a dolgon, de sok értelme nem lenne....
spontán kivételével tudok ilyet, de foglalt
az enyém :)
-Motiváltak
-Van elképzelésük az életről
-Nem léhűtő
- Nem vagyok kövér
- Van humorérzéke
-Szereti az állatokat
-Nem beképzelt
Na ezek közül ennyi még pipa is, többi nagyrészt csak részben igaz, tehát mindig nem húzhatóak rám:D
És kb 3 van ami egyáltalán nem.
A szavaidból két dolog nem szimpi:
1) Műmell. Oké, ez csak külsőség és simán nem jön be.
2) 20-ad rangú ember. Ilyen nincs.. minden ember egyenlő. Obama semmivel nem több Nálam vagy Nálad.
Ettől függetlenül lehet elszólás volt, és normális ember vagy. Kommenteket nem olvastam el, csak a Te hozzászólásaidat, és ezeken kívül semmi olyat nem találtam ami szúrná a szemem igazából.:D Ha az a baj, hogy túl nagyok az elvárásai? Szerintem mindenkinek van egy ilyen hasonló képe, ami jó lenne... csak nagyon nehéz találni. Persze. De legalább nem adja fel, és szerintem semmi sem lehetetlen. :)
Hiába nyomatod arrogánsan a saját értelmezésedet, akkor sem fogja mindenki így gondolni.
Sajnos a legtöbb embernek tényleg siker=pénz, de NEM MINDNEK. A kérdezőről pedig nincs nincs ilyen irányú információnk. Szvsz bölcsebb dolog egy vita/témázás során csakis abból gazdálkodni, amiről biztos információja van az embernek, vagyis kerek perec leírta a másik.
Ő pedig nem írt semmi olyat, amit te állítasz, sőt, az egyik kommentben még ki is emelte, hogy nem gazdagot keres.
Az pedig kifejezetten unalmas, hogy rögtön álomképnek kell minősíteni valakinek az elvárásait. Én is megkaptam régebben ezt az oldalon is, és néhány kikosarazott pasitól is, mégis találtam olyat, akiről álmodni sem mertem, olyan szeretnivaló, és hozzám illő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!