Olyat meg nem fogsz találni aki minden feltételnek megfelel. Ha esetleg mégis, akkor sem biztos, hogy éppen veled akar lenni....
2014. febr. 19. 00:46
13/84 anonim válasza:
Túl sok ez így egyszerre, ha kihúzod a nem beképzeltet, a társasági embert és a jól néz kit, akkor elkaphatsz valami jó kis cégvezetőt.
2014. febr. 19. 00:49
14/84 A kérdező kommentje:
Sértegetés nem megy, mivel nem egy huszad rangú ember vagyok. :) És tudom, hogy nehéz ilyet találni. De egyet magyarázzatok meg, valaki feltesz egy kérdést és máris bele kell kötni? komolyan nem értem az embereket.
2014. febr. 19. 00:49
15/84 anonim válasza:
A kissé lenéző és beképzelt stílusod miatt indult be a gyalázda.
2014. febr. 19. 00:51
16/84 anonim válasza:
Úgy látom nagyon bántja az önérzeted a válaszom, de egyébként nem gondolnám, hogy itt kérkednél, hogy te milyen nagy valaki vagy, ha igazán lennél valaki. Én nem tartom magam olyan hatalmas embernek, hiszen jó, ha megüti a havi egy-két millió forintot a cégem bevétele, de hogy te még olyan sikeres sem vagy mint én, arra a nyakamat tenném...
2014. febr. 19. 00:52
17/84 anonim válasza:
aki összejön eg ilyen beképzelt műnővel,hát az hányinger...az benned a jó hogy bárhogy is nézel ki és bármit is értél el nem 20.rangú vagy hanem senki..Ha elém állsz a 0-ról kezded az életed :D
De te b+ te már mínuszban vagy. brrr
2014. febr. 19. 00:53
18/84 anonim válasza:
Ha nem lenne ekkora arcod, nem sértegetne senki. Na meg ez a kérdés is... Az ilyen feltételeknek megfelelő pasik nem az agyonműtött agyatlan plasztikmacákkal jönnek össze.
2014. febr. 19. 00:56
19/84 A kérdező kommentje:
Okés, legyek agyonműtött, mert nem voltam elégedett a természetes melleimmel. Szerintem nincsen nagy arcom.. csak egy egyszerű normális választ vártam olyan nőktől akik pl már megtalálták a NEM gazdag, de sikeres odaadó és kedves pasijukat. Attól mert valaki feküdt kés alatt, még nem feltétlen buta és beképzelt :) Nem keresek milliókat lassan 20 évesen, de az igényeimet kielégíti. Nektek férfiaknak böki a csőrét egyedül, hogy másnak van.. ez nem tudom mire jó :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!