Hol lehet megismerkedni ilyen férfiakkal?
Az érdekelne, hogy hogyan vagy hol lehetne olyan férfiakkal randizni akik(?) :
-Motiváltak
-Van elképzelésük az életről
-Nem léhűtő
-Jól néz ki (nem kövér)
-Van humorérzéke
-Romantikus
-Spontán
-Sikeres
-Sármos
-Odaadó
-Önzetlen
-Szereti az állatokat
-Nem beképzelt
-Társasági ember
-Életvidám, Pörgős
Tudom, nem kevés .. de ilyenek tuti vannak valahol, csak hol? :)
Nem tudom. Elsőre nem tudhatod,hogy milyen. Hülyeség ez a lista... Muszáj megismerned az adott srácot, és csak utána tudod meg,hogy milyen. Plusz sok srác változik,ha barátnője van.
Idétlen ez az egész. A Mikulásnak kell listát írni...
Végül is, lehet, h van benne valami.. utolsó :)
Mikulás pedig mindig tartja a szavát.
te is az a fajta vagy aki retteg ..a társadalomtól :D azért műtetted meg magad.
Lelkibeteg vagy,és még rájön egy csomó dolog.
De "okos" az ilyen ember...szobrot neki :D egy áldozat vagy csak többek közt saját magadé,akit nem sajnál senki,nagyon helyes!
Picit próbálj meg lejjebb adni az igényekből.
Még csak 20 éves vagy, és plasztikázva van a melled..hmm..
Tudod nagyon sokat fogsz te még szopni az életben, és van egy olyan gyanúm, hogy nehezen viseled a csalódást..
Az meg hogy a kérdésedben nem szerepel az egzisztencia, annak köszönhető hogy te is tudod mi lett volna a következménye ha oda írod.
Pedig valld be, valahol azért vágysz rá hogy + bónuszként ott szerepeljen a listádon ;)
Én nem akarlak bántani, mert nem ismerlek, de azt tudom hogy 20 évesen gyerek fejjel divatból mell műtétet csináltatni..
Apuci kifizette=mindent megkaptál=el vagy kényeztetve=nem viseled el a csalódást.
A listád sem véletlenül sikeredett ilyen sekélyesre.
Próbálj meg a földön élni, le ereszkedni közénk, mert nagyon sok csalódás fog érni az életben, és ha nem válsz immúnissá ezek ellen akkor teljesen felemésztenek (nem most majd mondjuk 30 évesen)
Én nem mondom biztosra, hogy teljesen ostoba a kérdező...
Viszont a sikeres kritérium nálam a gazdagsággal ekvivalens. Úgyhogy én azt mondom, hogy ha pár dolgot kihúznál a listádról, még én is megfelelnék a kritériumaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!