Az normális, hogy ideges, néha agresszív és frusztrált vagyok amiatt mert még 25 évesen soha életemben még egy csókot sem kaptam soha egy lánytól?
A kérdésedre a válasz:
Igen normális ha felmerülnek benned negatív érzések a csók/bnő hiány miatt.
Az a nem normális, hogy benneragadsz a negatív gondolatok hullámaiban. Mert túl sokat gondolsz esetleg a vágyott dolgok hiányára ahelyett, hogy valójában a vágyaid tárgyán járna az eszed!!!
Ha alaposan megvizsgálod a gondolataidat a vágyaidat és azokkal kapcsolatos érzéseidet, rájössz, hogy fejben dől el.
Ha elhiszed, hogy semmitérő szardarab vagy és állandóan hiányérzeted van akkor olyan is maradsz és ez kifelé is sugárzik majd rólad tehát biztosítja, hogy ne is kapd meg amire vágysz..
Szóval ha igazán vágysz valamire akkor erősen és tudatosan gondolj rá minél gyakrabban, konkrétan arra amit akarsz (az érzésre mintha már birtokolnád, tuti fülig ér már akkor is a szád ha csak tényleg elképzeled részletesen milyen érzés lenne ha már meglenne) és nem arra , hogy mi az amid nincs.
És ha elfogadod, hogy tied lehet minden amire vágysz akkor majd az ahhoz vezető lépéseket is képes leszel sorjában megtenni. Mert a tudatos gondolkodás az egy dolog de aztán lépni is kell, változtatni kell akár tetszik akár nem.
Mielőtt elszállt ezoterikus hippinek tűnnék aki a vudu igéket osztja itt a saját tapasztalatom:
60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szőke 98-as mellű vékony kék szemű 19 éves gyönyörű , törődő aranyos ápolt lányt. Csak 10 év volt köztünk a korkülönbség Ja s BMW-m se volt. Első nap kitakarította A-Z-ig a lakásomat, főzött mosott és este egy pohár pezsgő után fülembe súgta: "tegyél magadévá" .
Szerinted milyet néztem, majdnem nem is dugtam meg egyből úgy meglepődtem. :D Fél év alatt teljes kikupálódtam, új emberré váltam mert rájöttem mit kell nagyon változtatnom , hogy elérjem a céljaim.
Na azóta tudom, hogy a gondolatokban rejlik az erő. Bármit megkapunk ha jól gondolkodunk.
Épp ezért szívás néha az élet mert ha sokat gondolunk a hiányokra akkor azt a hiány-állapotot vonzzuk be és konzerváljuk valójában.
Két dolog: Az egyik, hogy szerintem egy lúzer ne próbáljon meg pedagógust játszani, még akkor sem, ha az illető még csak 14 éves. (14é-nek: Le tényleg nem késtél semmiről, de a magabiztosság és szenvedély lesz a kulcs, bármilyen szakmát választassz)
A másik: a Lúzer az, aki lehetne sokkal jobb állapotban, mint ahol most van. De mivel a komfortos megoldásokat választja, nem tudja elérni a céljait a megfelelő ütemben és formában. És az "én megpróbáltam" gondolatmenetre leginkább a falnak mászó, majd leeső, és újból ugyanoda mászó majd ismét leeső krumplibogarat tudnám felhozni hasonlatként. Ha több eszed van, mint egy krumplibogárnak, akkor rájössz, hogy vagy valahol lyukat kell fúrnod a falban, vagy máshol /máshogy kell felmásznod. Azért vagy lúzer, mert 1. külsőleg nem gyötröd magad, hogy vonzóbb légy (ha semmi mást, csak ezt eléred, már punciközelben vagy) 2. Nem vagy tudatos, jobb szeretsz kiszolgáltatott helyzetben élni, mint egy kisbaba. Most ne gyere azzal, hogy van munkád meg végzettséged. Vagy utálod a munkád, vagy tele lennél pénzzel.(legalább itthoni viszonylatban) El kell felejteni, le kell redukálni a "bamba perceket", amik a gép a TV és a többi előtt történnek. ÉS ezt az időt belefektetni a munkádba. Hogy lehetnél több? Mit csinálj még munka mellett, amit szenvedélyesen tudsz űzni, és emiatt a nők felnézhetnének rád? Hogyan tudnál egzisztenciálisan előrelépni? Az angol azt mondja Daily Routine, és azt mondom sz0pjanak le, mert minden nap más. Ne légy egy gép, változtass az algoritmusaidon.
"60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szőke 98-as mellű vékony kék szemű 19 éves gyönyörű , törődő aranyos ápolt lányt. Csak 10 év volt köztünk a korkülönbség Ja s BMW-m se volt. Első nap kitakarította A-Z-ig a lakásomat, főzött mosott és este egy pohár pezsgő után fülembe súgta: "tegyél magadévá" . "
Álmodban max, azt is csíkos pizsamában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!