Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az normális, hogy ideges,...

Az normális, hogy ideges, néha agresszív és frusztrált vagyok amiatt mert még 25 évesen soha életemben még egy csókot sem kaptam soha egy lánytól?

Figyelt kérdés

2014. jan. 23. 22:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Meg aztán annyi mindennel ki lehet tölteni az időt, neked látod ott van a sport, de el lehet menni kirándulni, színházba, könyveket olvasni. Semmivel sem vagy értéktelenebb ember, mert (még) nincs barátnőd/társad.

Persze, könnyű azt mondani, hogy add lejjebb az igényeidet, de mindenki a számára tökéltes emberről álmodozik, aki minden szempontból kielégíti, álszent, aki, azt mondja, hogy nem, és azzal csak továbbra is magadat frusztrálnád, ha összejönnél egy neked kevésbé tetsző lánnyal. Meg őt is becsapnád, ha úgy vesszük.

2014. jan. 24. 00:22
 32/45 A kérdező kommentje:
de legalább zombiként nem gyötrődsz az érzéseiden
2014. jan. 24. 00:22
 33/45 A kérdező kommentje:
egyetértek veled 32es igazakat mondasz amúgy igyekszem így élni, elfogadni a életem
2014. jan. 24. 00:24
 34/45 LeftBehind ***** válasza:
A probléma ott kezdődik hogy semmi máson se gyötrődsz.
 35/45 A kérdező kommentje:
hát és az miért baj? az a jó ha nem gyötrődsz, a gyötrelem rossz, a állando gyötrelemnél az öntudatlanság is jobb
 36/45 A kérdező kommentje:
Am köszönöm 32-es nagyon jókat írsz kicsit erőt ad, érthető és világos beszéd szerintem sem érek kevesebbet és nem tudom lejjebb adni mert ugy eem nem lehetnék boldog
2014. jan. 24. 00:56
 37/45 LeftBehind ***** válasza:
Az miért rossz? Ember legyen a talpán az aki ilyen állapotban képes dolgozni,tanulni vagy egyáltalán bármit csinálni az ágyon való heverésen kívül.
2014. jan. 24. 01:02
 38/45 menta34 ***** válasza:

Kérdező nem vagy topmodell mégis topmodellt akarsz dugni. Szerinted ez reális?

De elárulom neked, hogy ha intelligens vagy (tegyük fel, hogy igen) akkor rohadt gyorsan rájönnél, hogy a szépség kevés. A jó nők értelmesek, szenvedélyesek, van humorérzékük, stb.stb. Aztán idővel attól függően, hogy a férfi egy tárgyat keres amit dughat vagy egy partnert akivel együtt van az is kiderül, hogy a szépség messze nem a legfontosabb.

Amit tanácsolni tudok, hogy hagyd azt abba, hogy szép nőt keresel dugni. Keress értelmes nőt barátnak, a külsőtől függetlenül, hogy ráérezhess arra nem csak a szépség lehet vonzó és kívánatos.

2014. jan. 24. 07:00
 39/45 A kérdező kommentje:

Menta: a szexualitás nem belső hanem kűlső dolog igy ha a külseje nem jon be mert pl kövér az teljesen lelohaszt ez van

Acelsziv: nem varok semmit csqk egy valaszt h ez lehet e oka ennek az allapotnak sem segitseget sem sajnalatot nem kerek

2014. jan. 24. 09:20
 40/45 anonim ***** válasza:
én csak 14 éves vok de nekem se volt
2014. jan. 25. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!