Az normális, hogy ideges, néha agresszív és frusztrált vagyok amiatt mert még 25 évesen soha életemben még egy csókot sem kaptam soha egy lánytól?
Látom, nem érdemes rád időt pazarolni. Arra gondoltam, hogy ha az hozzáállásod változna, akkor változna a kisugárzásod.
Casanova ronda férfi volt mégis megkapott minden nőt. Miért? A kisugárzása és a szövege miatt.
Megkérdezhetem, hogy milyen gerinc deformításod van?
El lehet ám járni úszni is, meg gyógytornázni, az általában segíteni szokott, szóval ezzel nem kellene, hogy gondod legyen.
Ha napi szinten sportolsz évek óta, biztos, hogy ragadt már rád némi izom, szóval a fizikumod is meglehetősen kellemes lehet.
Bölcsészdiplomával a kezedben valószínűleg tudsz bánni a szavakkal, szóval az ismerkedős részen megint csak nem kellene fennakadni.
Szóval akkor mi is a probléma?
Mert én nem nagyon értem...
De még mindig nem válaszoltál a kérdésemre.
Erősítened kell a gerinc menti izmaidat, hogy megerősödjenek, és akkor nem fog fájni remélhetőleg.
Milyen bölcsészdiplomád van?
Amúgy nem szabad így elengedned magad, hidd el, nem ér annyit az egész. Sokszor nekem is hiányzik egy szerető, kedves társ, de amikor látom a közelemben a sok tönkrement kapcsolatot, válást, arra gondolok, hogy mennyi kalamajkától mentesülők így. Meg aztán, sokan csak azért vannak valakivel, hogy ne legyenek egyedül, az meg mire jó, inkább éek így, mint társas magányban.
"amikor látom a közelemben a sok tönkrement kapcsolatot, válást, arra gondolok, hogy mennyi kalamajkától mentesülők így"
na ebben am tök igazad van, van a dologban valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!