Az normális, hogy ideges, néha agresszív és frusztrált vagyok amiatt mert még 25 évesen soha életemben még egy csókot sem kaptam soha egy lánytól?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 22:27
11/45 anonim válasza:
Teljesen normális,én is hasonlóan érzek sokszor.Ugyanígy vagyok vele,és persze mások ezt sosem érthetik meg sajnos igazán,akik nincsenek ilyen helyzetben. :/
22/F
12/45 A kérdező kommentje:
azért mert túl jó csajoknál próbálkozom és a kövér, csúnya lányok nem tudnak vonzani akiknél esélyem is lenne, pedig kb semmit nem tudnék beleadni a kapcsolatba, külsőmön nagyon változtatni nem tudok igaz napi szinten edzem évek óta de az alkatom nem jó, született hát deformitásom is van ami az egész sport dolgot nehézzé teszi, pénz hát igen az nincs sőt nagyon nincs így minden ami azzal jár sincs, ruhák, stb... 6-7 évet próbálkoztam különféle egyetemekkel de csak egy bölcsészdiplomám lett amivel sokra nem megyek, munkám sincs nagyon am nem vagyok őrült tipus kezdek beletörödni csak vhogy gyülemlik bennem a frusztráció a stressz emiatt de kezdem már elfogadni az egésze helyzetem így gondolom előbb utobb ez a frusztráció is lecsökken majd
2014. jan. 23. 22:38
13/45 anonim válasza:
Nem, nem normális. Ennyit nem ér meg egy csaj se, a hiánya meg végképp nem ér ennyit.
14/45 anonim válasza:
9-es vagyok.
Az igényeidet semmiképp se add lejjebb!
15/45 anonim válasza:
normális, én is az lennék a helyedben, ha ekkora lúzer lennék
16/45 A kérdező kommentje:
mi az h "lúzer"? csak egy szó nem is tudjuk a jelentéséát...
2014. jan. 23. 22:56
17/45 anonim válasza:
Aki ott olt téged, az mindegyik szűz és lehet, hogy idősebb nálad. Csak így éli ki magát, és vezeti le a feszültséget. Tudod, a legjobb öröm a káröröm. Amúgy tipikus magyar mentalitás tökéletesen megmutatkozik itt: Rúgjunk bele abba, aki már amúgy is a padlón van.
18/45 A kérdező kommentje:
hát igen, mint egész életemben tapasztaltam, az emberek főleg ebben az országban nagyon gonoszak a szó szoros értelmében
2014. jan. 23. 23:11
19/45 acelsziv válasza:
"külsőmön nagyon változtatni nem tudok"
És a belsőn? A módszereken? 10 éve próbálkozol? Mindig ugyanúgy? Akkor miért várnál más eredményt? Változz meg belsőleg és változni fognak a külső dolgok is.
20/45 A kérdező kommentje:
Ja mert hirtelen egészséges 180 magas izmos jókötésű és jóképű leszek :) max plasztiksebészettel :)
2014. jan. 23. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!