Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek is bejön ha agresszív egy pasi? :D vagy csak simán nem vagyok normális?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 01:00
1/9 anonim válasza:
Attól függ mikor,ha szex közben az tetszik:)
2/9 anonim válasza:
Az ágyban tetszik, de nem az agresszív, hanem inkább határozott, egy picit(!) erőszakoskodó :)
3/9 anonim válasza:
Az ágyban tetszene :P
De ha alapból ilyen a természete az nem.
4/9 anonim válasza:
nekem semmilyen formában nem jön be egy agreszív pasi:) Bocs de nem élvezem ha megvernek esetleg, vagy ha durva az ágyban azt sem:) Dehát kinek a pap kinek a papné:))
5/9 anonim válasza:
az én uram ugyan nem agresszív. igazi jó szerető. az előző uram az egy rossz idegesember volt, ki is dobtam, nem bírtam vele
babi néni 67/l
6/9 anonim válasza:
Ha folyamatosan keménykedik az primítív,nem bölcs emberre utal.Viszont az intelligensen magabiztos az más tészta.
Az én pasim két küzdősportra is jár,hosszú évek óta.Egyszer sem kötözködött,de láttam verekedni utcán,kegyetlen és hatékony.Tudatában van a képességeinek,magabiztos és udvarias,nincs szüksége a környezetéből semmilyen visszajelzésre,hogy a dominanciáját erőssítse.
7/9 AfroAmerikai válasza:
Ezaz Babi néni, ne hagyd magad! mutasd meg ki viseli a gatyót!
8/9 anonim válasza:
szex közben nagyon, egyébként egy simán határozott, magabiztos pasi jobban tetszik :)
9/9 anonim válasza:
nem szeretem ha Flour agresszív
SP voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!