Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy baj hogyha elvárom...

Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?

Figyelt kérdés
20/L, egyetemista vagyok, rendes lánynak tartom magam, ritkán járok bulizni, szeretek olvasgatni, elmélkedni, csak jó dolognak tartom az autót mert sok közös program lebonyolitásában nagy előny a siralmas tömegközlekedéshez képest...

2014. jan. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
"2 ülés, 2 ajtós, narancsszínű, V8 motor." már járt az agyam, hogy milyen sportautó lehet ez :) kamaz. ment a zöld kéz
2014. jan. 23. 15:33
 72/79 anonim ***** válasza:

Nekem van kocsim, amit amúgy én tartok fenn, de SOHA nem jönnék össze ilyen szar értékrendű csajjal :) De azért sok sikert neked ;)

22F

2014. jan. 23. 15:59
 73/79 anonim ***** válasza:
100%

Én is elvárom, hogy a leendő 22-24 éves barátnőmnek ne legyen csak maximum 1 kapcsolata előttem, emellett finomakat tudjon főzni sütni.

A probléma ott kezdődik, hogy magasról lesz@rja mindenki az elvárásaimat.

2014. jan. 23. 17:18
 74/79 anonim válasza:

Kedves kérdező,

Kérdésedre megkaptad az egyértelmű választ. Igen, BAJ, hogy elvárod a kocsit a leendődtől. Én sokakkal ellentétben nem tartalak r.....nak, de azon jó volna ha elgondolkodnál, ha ennyien gondnak tartják ezt és nem csak a pasik, hanem a nők is, akkor lehet változtatni kéne az elveiden.

2014. jan. 24. 11:25
 75/79 anonim ***** válasza:

"szerintem sok ember rendelkezik autóval, nem kellenek hozzá olyan hű de sok anyagiak"

Így igaz. Úgyhogy el is ballaghatsz a legközelebbi márkakereskedésbe, és vehetsz egyet.

2014. jan. 24. 14:57
 76/79 Girgoy ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én csak annyit mondanék. Az USA-ban, az amerikai filmekben, stb. ez egy normális elvárás (de ott relatíve olcsóbbak a kocsik, olcsóbb a benzin, jobbak az utak, stb.), de nyisd ki a szemed: ez Magyarország! Itt nem a kocsi számít egy párkapcsolatban. Ennyi.
2014. jan. 24. 15:06
 77/79 anonim válasza:
nem baj,ma már alap hogy az embernek legyen saját aútója,nem státusz szimbólumnak, hanem közlekedési eszköznek!-egy hülye suzukis.
2014. jan. 24. 19:47
 78/79 anonim ***** válasza:
Nem az autójáért/vagyonáért szeretünk bele valakibe, ennek a párkapcsolathoz semmi köze. Különben is, te ,kérdező, azt várod el,hogy legyen, minden hónapban annyi plusz pénze, hogy tudjon venni belőle kocsit, tehát ez pénz. Fordított esetben, hogyha a pasid várná el, akkor mit szólnál? OMG
2014. jan. 24. 19:56
 79/79 anonim ***** válasza:
Ha neked is van kocsid, akkor nem nagy elvárás.
2015. jún. 22. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!